Samenwerkers Hutten stretch width808 height606 crop x44y50 compression50

Vers bereid puur eten & drinken
uit onze keukens

Koken is al 90 jaar onze ambacht. We koken zoveel mogelijk lekker zelf. Onze chefs en samenwerkers bij jou in het restaurant staan er niet alleen voor. Als enige cateraar in Nederland hebben we een ambachtelijk culinair centrum: een keuken van 1400 m2 waar 24/7 op ambachtelijke wijze mise-en-place gemaakt wordt voor al onze restaurants. We treffen er de voorbereidingen voor een uitgebreid saladebuffet, maken er broodsalades en groentespreads en smeren de lekkerste broodjes voor vergaderlunches en receptie-arrangementen. Onze soepen komen uit De Verspillingsfabriek en zijn gemaakt van geredde groente. En in onze bakkerij bakken we de lekkerste worstenbroodjes, koeken, muffins en brownies.

Kijkje in de bakkerij     Ontdek De Verspillingsfabriek

Wij koken

Enkele smaakmakers aan het woord

2021 01 28 18 09 50 Window

Terri - selected chef

"Ik ben ik verantwoordelijk voor de culinaire invulling en voor het aansturen van het team op locatie. Mijn specialisme is de Italiaanse keuken, waar het in de basis draait om onbewerkte, pure ingrediënten. Het is mijn taak dat gasten goed én lekker eten. Dat begint al bij het samenstellen van het menu, waarin ik groenten vaak een hoofdrol geef. Ik vind niets leuker dan mijn gasten te zien genieten als ze merken hoeveel aandacht wij hebben voor hun eten".

Puur Hutten Afbeelding 800x600 px Kelvin

Kelvin - chef kok

"Als chef op een grote locatie ontvangen we dagelijks veel internationale gasten. Met een flink team koken we dagelijks verse gerechten. Het is mijn missie dat gasten na een gezonde lunch, vol energie terug naar hun werkplek gaan. Het directe contact met de gasten blijft hierin voor mij heel belangrijk. Plezier en geluk zijn voor mij de basis van een goed gerecht. Ik hoop dat ik dat ook uitstraal naar de gasten".

Puur Hutten Afbeelding 800x600 px Halima

Haliema - gastvrouw op locatie

"Ik werk als gastvrouw in een bedrijfsrestaurant zonder kok. Ook hier zetten we onze gasten elke dag een gevarieerde en verse lunch voor. We maken zoveel mogelijk zelf met behulp van de verse producten uit onze ambachtelijke keuken in Veghel. We worden hierbij geïnspireerd door de executive chefs. Het contact met onze gasten is heel warm. Ik krijg regelmatig verzoeken voor bepaalde gerechten en die maak ik dan ook graag voor hen".

Puur Hutten Afbeelding 800x600 px Marcel

Marcel - bakker

"Ik kan alle werkzaamheden uitvoeren en vind het maken van de brownies daarom het leukst. Dan kan ik de ingrediënten afwegen, het deeg kneden, bakken, de platen lossen en de brownies in stukken snijden. Sowieso is de afwisseling leuk omdat we zoveel verschillende producten zelf met de hand maken". 

Ervaar het zelf!