Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Brainpack 2017, het event ter inspiratie voor circulair ondernemen

Het is altijd bijzonder als een opdrachtgever voor je kiest puur om jouw visie. Zo bijzonder vinden wij het dan ook dat we als culinaire partner betrokken zijn bij de vierde editie van Brainpack, het inspiratie-event over circulair ondernemen. Opdrachtgever Moonen Packaging uit Weert en Hutten vinden elkaar in hun gedeelde visie op duurzaam ondernemerschap.

Welke producent heeft er moeite mee om veel van zijn producten verkopen? Geen een, zou je denken. Toch wel. Bij de innovatieve verpakkingsspecialist Moonen Packaging ligt de focus al meer dan vijftien jaar op groen en respectvol omgaan met de planeet. Plastic vind je niet meer in hun verpakkingsmaterialen en in Europa is het bedrijf koploper in composteerbare verpakkingen, op basis van hernieuwbare grondstoffen. Voor Moonen is het niet meer dan logisch om de aarde beter achter te laten voor toekomstige generaties. Moonen wil ook andere bedrijven stimuleren om vooral in actie te komen en met duurzaamheid aan de slag te gaan. Middels het tweejarige event Brainpack willen ze kennis en kunde samenbrengen en delen.

Van betekenis zijn
Voor Hutten is het thema circulair ondernemen een rechtstreeks voortvloeisel uit het streven om van betekenis te zijn voor mens, natuur en samenleving. Bij Hutten uit zich dit onder andere in het tot speerpunt maken van voedselverspilling, bijvoorbeeld door het aanstellen van een no waste coördinator en het initiatief van De Verspillingsfabriek.

Bezielende verhalen
Brainpack vindt plaats op donderdag 1 juni in Weert. Bezoekers hebben gratis toegang en kunnen rekenen op een enerverende dag. Samen met andere professionals die alles willen weten van de circulaire economie, innovatie en business modellen in food, retail, logistiek, industrie en e-commerce gaan we op zoek naar verrassende oplossingen. Jouw aandacht is van groot belang om nieuwe ideeën en innovaties te laten groeien. Zonder het lef om anders te denken en anders te doen is er geen vernieuwing mogelijk. Bezielende verhalen van bekende sprekers nemen je mee in de wereld van duurzaamheid. Zo zijn er keynotes van Ruud Koornstra (voorzitter van de ondernemersvereniging van duurzame koplopers en onlangs benoemd tot Nationale Energiecommissaris), Barbara Baarsma (directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en eindverantwoordelijk voor RaboResearch), Wijnand Jongen (directeur-oprichter van Thuiswinkel.org en schrijver van het boek 'Het einde van online winkelen') en Jasper Goossen (oprichter van festivalorganisatie Apenkooi, het bedrijf achter het dance festival DGTL dat samen met partners haar milieu-impact reduceert). 's Middags vinden er diverse masterclasses, workshops en presentaties plaats en de dag sluit af met een sprekerscafé.

Ook een event organiseren?
Wij hebben er enorm veel zin en zijn inmiddels volop in de voorbereiding met Moonen Packaging, evenementenbureau Eventerim en Heuvelman Sound & Vision. Heb jij ook een event te organiseren? Wij denken graag met je mee. Neem voor meer informatie contact met me op via mail of bel me op 06 81270193.

Zien we je donderdag? Klik hier voor de website van Brainpack met meer informatie.