Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

De Academy GelukWerkT gaat van start

Geluk is belangrijk. Of het nu op de werkvloer is of in het privéleven van mensen. Bij Hutten stellen we daarom het geluk van onze samenwerkers centraal in ons HR-beleid. We delen onze ervaringen hiermee graag en willen je inspireren hoe je met geluk in je werk aan de slag kunt gaan. Op maandag 18 mei vindt de aftrap plaats van een serie bijeenkomsten van GelukWerkT. Pascal Verheugd, onze HR-directeur, verzorgt een van de eerste workshops over het bedrijf als sharing community.

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het belangrijk is om met geluk aan de slag te gaan in jouw organisatie. Er is nu een nieuw initiatief dat daarop inspeelt: de Academy GelukWerkT. Hutten is een van de kennispartners van dit concept. Tijdens bijeenkomsten delen we inspirerende praktijkverhalen en de nieuwste inzichten rondom happiness & performance. Je krijgt concrete modellen, tools en tips om meteen mee aan de slag te gaan.

Kennisdeling centraal

Het idee is eenvoudig. Verschillende kennispartners zullen twee tot drie bijeenkomsten invullen. Het zijn allemaal mensen uit de praktijk en dus zijn de bijeenkomsten ook meteen praktisch van aard. Maandag vindt bij Hutten de eerste bijeenkomst plaats. Pascal Verheugd zal in zijn eerste workshop spreken over het bedrijf als sharing community. Zijn tweede workshop staat in het teken van GeluksGastvrijheid en het creëren van waarde door betekenisvolle momenten. In de overige workshops komt een scala aan onderwerpen aan bod: organiseren vanuit vertrouwen, geluk als levensdesign, talentmanagement, van betekenis tot vitaliteit, geluksmonitoring & amplitie, geluk als dagelijks werk en nog veel meer.

Door de variëteit in kennispartners komen ook meerdere facetten aan bod. Deelnemers, zogenaamde seathouders, hebben toegang tot zes bijeenkomsten (met twaalf workshops). Een organisatie met een seat mag zelf bepalen wie er komt. De plek is dus overdraagbaar, waardoor de kennis op meerdere fronten binnen een organisatie op peil wordt gebracht. Ook wordt er in november een groot dagevent georganiseerd met topsprekers. Daar zal ook Bob Hutten, directeur van Hutten, aanwezig zijn.

Netwerken

Regio Academy is al op meerdere fronten succesvol met dit concept. Zo zijn er in het oosten van Nederland al Academy's over online marketing en succesvol ondernemen. Momenteel worden ook initiatieven in de randstad en het midden en zuiden van het land opgestart. Het concept slaat aan. Door de laagdrempeligheid, de relatief lage kosten en het enthousiasme van de kennispartners. Maar ook omdat er nieuwe netwerken ontstaan.

Wil jij meer weten over deze bijeenkomsten of je aanmelden voor deze reeks? Klik dan hier!