Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Dit is THREE-SIXTY, innovatiecentrum voor circulaire economie

Wat is er hard gewerkt in het voormalige distributiecentrum van DHL op het industrieterrein in Veghel. Uitgestorven loodsen transformeerden tot De Verspillingsfabriek en verlate kantoorruimtes werden omgetoverd tot hippe werk- en vergaderruimtes en een auditorium. En: het gebouw kreeg een naam: THREE-SIXTY. Maak kennis met dit bijzondere innovatiecentrum voor circulaire economie.

THREE-SIXTY is vanaf nu dé plek waar ondernemers, studenten en startups samen innovatieve concepten ontwikkelen en testen voor diverse vraagstukken die te maken hebben met de circulaire economie. Vraagstukken die gaan over voedselverspilling, maar ook over sociale innovatie. Foodsquad en De Verspillingsfabriek zijn inmiddels al gehuisvest in THREE-SIXTY.

Het is sowieso een spannende week voor De Verspillingsfabriek, want deze week gaat deze proefdraaien. De officiele opening volgt later dit jaar, maar je kunt al een sneak preview krijgen van De Verspillingsfabriek. THREE-SIXTY is namelijk een innovatieve locatie voor geslaagde meetings & events tot wel 1000 gasten!

Er zijn veertien ruimtes en zalen beschikbaar met allemaal een eigen look and feel. Bij de gehele inrichting en decoratie van THREE-SIXTY is gebruikgemaakt van tweedehands materialen: meubels, tafels, en lampen, maar ook lp's, fietsen en een deux chevaux... Er is een auditorium met 80 plaatsen en alle benodigde audiovisuele middelen. THREE-SIXTY ligt direct aan de A50 en heeft meer dan 300 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Zien wij je binnenkort in The Barbershop, The Workout of The Living? Kijk hier voor meer informatie.