Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Drie keer nominatie voor Hutten bij Misset Catering Awards 2015

Zes awards voor zes toppers in de catering, dat zijn de Misset Catering Awards. Elk jaar worden ze uitgereikt. Er zijn zes categorieën waarvoor organisaties personen kunnen voorstellen. Na een strenge shifting door de jury telt elk van de zes categorieën drie genomineerden. Wij zijn supertrots dat we in drie categorieën vertegenwoordigd zijn. Hutten Event Catering met Sem de Vries als beste party- en eventcateraar, Charles Janssen als beste manager eten en drinken in de zorg en ons duurzame huislabel De Guijt als meest innovatieve concept. Op 26 november is de uitreiking. Nog even spannend dus. Graag vertellen we je wat meer over onze genomineerden.

Sem de Vries werkt inmiddels zeven jaar bij Hutten, momenteel als regiomanager party- en locatiecatering. Sem is genomineerd vanwege zijn sterke eigenschappen: leergierig, ambitieus, doelgericht, daadkrachtig, empathisch, zorgzaam, creatief, analytisch, besluitvaardig, kritisch en perfectionistisch. Zijn werk straalt af dat Hutten het anders doet. Ambacht, traditie en innovatie gaan hand in hand. Gedurfde creatieve concepten. Naast deze eigenschappen kennen wij Sem vooral als iemand die heel erg goed naar de opdrachtgever kan luisteren en net zo lang blijft peuteren tot hij die input heeft om samen met de beste specialisten tot een concept en een perfecte uitvoering van een event te komen om zo werkelijk van betekenis te kunnen zijn. Zelf is Sem erg trots, maar hij heeft nog wel een kritische noot: 'Deze nominatie voelt voor mij als een gezamenlijke nominatie van alle talenten binnen Hutten Event Catering. Party- en eventcatering zijn geen onemanshow, ze worden gedragen door alle samenwerkers in het hele traject: van commercie tot kok, van magazijnmedewerker tot partymanager, van samenwerker op het event tot backoffice-samenwerker. Allemaal talenten die ervoor zorgen dat de boodschap en beleving maximaal over komen. Voor minder doen ze het niet en dat maakt EXTRA trots! We zijn per slot van rekening genomineerd voor beste party- en eventcateraar en dat doe je samen!'

Hutten Food Care
Charles Janssen is manager Food Care en voor het tweede jaar op rij genomineerd. Het betreft een voorlopige nominatie. Binnen deze categorie waren de verschillen zo klein dat de jury vijf mensen heeft genomineerd. Na een bezoek van de jury brengen ze dit terug naar drie voor de uitreiking op 26 november. Charles is voorgedragen door Ziekenhuis Bernhoven in Uden waarvoor Hutten al het eten en drinken verzorgt. Hij is rechtdoorzee, ondernemend, helpt mensen vooruit te kijken, tilt samenwerking van de grond. Hij hielp, binnen een jaar na de overname, mee om Bernhoven tot het Meest Gastvrije Ziekenhuis van Nederland te maken.

De Guijt
Met De Guijt wil Hutten laten zien dat het anders kan: beter, gezonder, duurzamer. De Guijt daagt iedereen uit om bewust te kiezen: thuis, op het werk of tijdens een avondje uit. De Guijt-producten zijn ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. We werken hiervoor samen met meer dan dertig lokale boeren en telers: onze helden van De Guijt. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 1500 producten. Omdat ons huislabel zich voortdurend verder ontwikkelt, is het genomineerd. Zo pionieren we op dit moment met het terugdringen van geraffineerde suiker, vet en zout in de producten. Kijk eens naar het filmpje van De Guijt hieronder, daarin vertellen we je alles over onze boeren, hun producten, onze werkwijze en vooral waarom we dit doen.

Natuurlijk houden we je op de hoogte. Vorig jaar won samenwerker Floor Bazuin de Misset Catering Award in de categorie beste gastvrijheidsmedewerker, hier kun je lezen waarom.