Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

​Floor Bazuin uitgeroepen tot Beste gastvrijheidsmedewerker

Op donderdagavond 13 november werden ze weer uitgereikt, de Misset Catering Awards. Weer een trotsmoment voor Hutten! In de categorie meest gastvrije medewerker van Nederland eindigde onze Floor Bazuin op de eerste plaats! Zij won dit jaar de Misset Catering Gastvrijheidsaward.

Floor werkt voor Hutten Hospitality Services bij Microsoft. De jury omschreef Floor als een groot talent dat zich bij Microsoft heeft ontwikkeld tot super gastvrouw. 'Ze geeft leiding aan haar team en helpt bij de opstart van andere locaties. Aandacht is het sleutelwoord'. Wij feliciteren Floor met het winnen van deze fantastische prijs. Wij vinden het mooi dat zij elke dag uitdraagt waar Hutten voor staat: dat ze werkelijk van betekenis wil zijn!

Charles Janssen, Manager Food Care bij Hutten en werkzaam in ziekenhuis Bernhoven in Ueden, was ook genomineerd in de categorie beste manager in de zorgcatering. Helaas sleepte hij deze niet in de wacht, volgens ons natuurlijk volledig onterecht. Want zoals Floor het ook al aangaf na haar overwinning: 'Iedereen binnen Hutten verdient zo'n prijs, want we zijn allemaal zo met gastvrijheid bezig.'

Andere genomineerden voor de gastvrijheidsaward waren Carla Singoastra van Leo op het werk! locatie Unicef Den Haag en Lodewijk Belles van &CO.

Het volledige juryrapport lees je op de website van Misset Horeca.

Bekijk hieronder het filmpje van Floor.