Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Groenendael Hotel & Conferentiecentrum reikt sponsorgeld uit aan Ronald McDonald Huis

Hotel & conferentiecentrum Groenendael heeft zich het afgelopen jaar ingezet voor het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg. Zo werd er op zaterdag 7 september jl. een braderie en open dag georganiseerd, waarbij de volledige opbrengst geschonken werd aan dit goede doel.

Dankzij de vele vrijwilligers en sponsoren die hier aan hebben bijgedragen is er een bedrag van € 2.230,40 opgehaald. Aan dit mooie bedrag is door de Hutten Foundation nog eens € 1.000,- extra toegevoegd. Hiermee is er in totaal € 3.230,40 opgehaald.

Afgelopen woensdag hebben manager Franca Adriaans en ambassadeur Ben Kramer van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant de cheque in ontvangst genomen.

Bij het in ontvangst nemen gaf Franca Adriaans al meteen aan waaraan het mooie bedrag besteed gaat worden. “Zoals bij iedereen thuis wel eens dingen kapot gaan, gaat er bij ons helaas dus ook wel eens iets stuk, zoals nu het geval is met de vaatwasser. Door dit mooie gebaar kunnen we deze nog voor de feestdagen laten repareren”, aldus Franca.

Tot slot bood Bram Meijer, General Manager van Groenendael, aan dat de gasten van het Ronald McDonald Huis geheel gratis gebruik mogen gaan maken van de sport en wellness faciliteiten van Groenendael. Op deze manier kunnen de gasten van het Ronald McDonald Huis tijdens het intensieve verblijf tot ontspanning komen.