Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Heel Hutten Bouwt: de deuren gaan open

Na een maandenlange voorbereiding is het aankomende donderdag eindelijk zover: onze bakkerij gaat open! Rond 16.00 uur verwelkomen we een grote groep gasten om samen met ons dit moment te vieren. Samen met Kentalis hebben we een interessant programma voorbereid, waarin traditie en innovatie elkaar de hand reiken. Met rollen voor ome Naut en ome Ad, tante Marijke en tante Cissy, gedeputeerde Pauli van de Provincie Noord-Brabant, televisiepresentator en debatleider Theo Verbruggen en natuurlijk onze nieuwe samenwerkers in de bakkerij belooft het een enerverende en smaakvolle middag te worden. Wij hebben er heel veel zin in!

De opening van de bakkerij betekent voor Hutten aan de ene kant dat we teruggaan naar onze roots, naar het jaar 1929 toen opa Jan zijn ambachtelijke bakkerij startte in Veghel. Aan de andere kant staat de bakkerij voor de manier waarop wij een bedrijf willen runnen in de huidige tijd. De overheid spoort bedrijven aan om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Bij Hutten zijn we altijd al een leerbedrijf waarin plek is voor iedereen die zijn talenten verder wil ontplooien. Sociale innovatie … Het gaat over de manier waarop we samenwerken om het beste uit onszelf en ons werk te halen. We vonden het interessante stof voor een debat over hoe bedrijven kunnen inspelen op de huidige tijd. Namens de Provincie Noord-Brabant zal Bert Pauli, de gedeputeerde Economie en Internationalisering, ons meer vertellen over het sociale innovatiebeleid in Brabant. Daarna gaan Erik Schraven (afdelingsdirecteur Kentalis), Edith Bakker (directeur Trajecten en Detacheren bij WSD) en Bob Hutten hierover in debat onder leiding van televisiepresentator Theo Verbruggen. Samen met onze nieuwe bakkers van Kentalis zullen we daarna de nieuwe bakkerij feestelijk openen. En natuurlijk gaan we proeven van al het lekkers dat onze nieuwe samenwerkers voor onze gasten hebben gebakken.

Benieuwd naar hoe de bakkerij er uitziet? Houd ons blog dan in de gaten, in onze volgende update een fotoverslag en de eerste indrukken van de onze bakkers van hun nieuwe werkplek.