Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten en Schouwburg Cuijk, een perfecte match

De klik was er vanaf de eerste kennismaking. Niet zo gek, want Schouwburg Cuijk en Hutten delen dezelfde visie als het om gastvrijheid gaat. De verwachtingen van je gasten overtreffen, altijd net een stap extra zetten voor die unieke beleving en hen verrassen met eerlijk, vers en gewoon heel lekker eten en drinken. Samen gingen ze aan de slag met een bijzonder horeca- en gastvrijheidsconcept waarin het beste van de schouwburg en Hutten samenkomt.

Komende zomer opent Schouwburg Cuijk haar deuren weer. Een intensieve verbouwing zorgde voor een transformatie van het monumentale Fraterhuis waar de schouwburg is gevestigd. 'Met het gebouw willen we dicht bij de mensen komen. Vanuit die energie zijn we aan de slag gegaan met de verbouwing. We willen van betekenis zijn en mensen letterlijk een podium bieden. Zo hebben we een ontmoetingsplek gecreëerd waar podiumkunsten, zakelijke evenementen en maatschappelijke en culturele activiteiten samenkomen,' aldus Sjoerd Meijer, directeur van Schouwburg Cuijk. In de nieuwe schouwburg zorgt een combinatie van verschillende zalen en ontvangstruimtes met horecavoorzieningen ervoor dat het een aantrekkelijke locatie is voor het organiseren van activiteiten voor bedrijfsleven, onderwijs en particulieren.

'Hutten heeft het door'
Sjoerd Meijer: 'Hutten wil net als wij graag het verschil maken en we hebben in hun een partner gevonden die het gewoon doorheeft waar het bij gastvrij zijn om gaat. Hutten staat ergens voor, wil net als wij toevoegen en dat spreekt ons aan. Niet hoog in de boom, maar met beide benen op de grond, gewoon echt en oprecht. Die verbinding naar de omgeving vinden we ook terug in hun duurzame visie op eten en drinken. Hutten kookt op ambachtelijke wijze met lokale, verse en eerlijke ingrediënten. Daarbij gebruiken ze zoveel mogelijk de producten van hun eigen kwaliteitslabel De Guijt. Ons brood komt straks van de lokale bakker en biefstuk uit Australië zul je hier niet krijgen. We gebruiken gewoon de goede dingen uit onze eigen omgeving.'

Wanneer het theaterseizoen start, kan iedereen in het Land van Cuijk de gastvrijheid van de schouwburg en Hutten komen proeven, zien, horen en voelen. Ondertussen wordt er achter de schermen nog hard doorgewerkt. Bij Hutten doen we dat in onze ambachtelijke keuken in Veghel, waar we bezig zijn met het samenstellen van een smaakvol theatermenu, een borrelkaart en diverse concepten voor zakelijke en particuliere events.

Op de site van de schouwburg www.schouwburgcuijk.nl lees je wat Hutten voor jou kan betekenen en kun je contact leggen met onze accountmanager Frits Kok: f.kok@schouwburgcuijk.nl