Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten genomineerd als vitaalste bedrijf Zuid-Nederland

Vandaag maakten MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bekend dat Hutten genomineerd is als vitaalste bedrijf van Zuid-Nederland. We zijn een van de drie genomineerden voor de ElkeDagBeterAward Zuid-Nederland, de prijs voor bedrijven die voorop lopen als het gaat om het gezond houden van hun medewerkers. Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband maakt woensdag 23 september tijdens de Week van de Ondernemer in Eindhoven de winnaar bekend. We zijn natuurlijk erg vereerd met deze nominatie en hopen vooral andere organisaties te inspireren om met het thema vitaliteit aan de slag te gaan! Hoe wij dat doen? Bekijk dan het filmpje over onze workshop vitaliteit.

Naast Hutten zijn ook Verhoex Douane Service uit Venlo en Tanis Confectionery uit Oosterhout genomineerd. Deze drie bedrijven scoren volgens de jury het hoogst als het gaat om vitaliteit (gezondheid van de werknemers), mobiliteit (stappen maken binnen de onderneming) en excelleren (het beste uit medewerkers halen). 'Een werkgever speelt een belangrijke rol in de gezondheid van zijn werknemers, aldus juryvoorzitter Van den Hoogenband. 'Natuurlijk door een gezonde lunch aan te bieden en te voorkomen dat mensen te lang achter een computer zitten. Maar ook rust is heel belangrijk. Werkgevers die daarvoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers.'

Over de ElkeDagBeter Award

De winnaar van de ElkeDagBeter Award Zuid-Nederland neemt het aan het einde van het jaar op tegen de vitaalste bedrijven van de regio's Noord-,Oost- en West-Nederland. De winnaar daarvan mag het stokje overnemen van Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal, dat zich nu het vitaalste bedrijf van Nederland mag noemen. De ElkeDagBeterAward is de prijs voor het bedrijf dat het best met zijn medewerkers omgaat als het gaat om investeren in vitaliteit. De ElkeDagBeterAward is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.

Vitaliteit bij Hutten

Lekker in je vel en vol energie elke dag met plezier je werk doen. Dat is onze wens voor iedere samenwerker bij Hutten. En bij Hutten vinden we dat een gedeelde verantwoordelijkheid van ons en onze samenwerkers. Het onderwerp vitaliteit moet altijd bespreekbaar kunnen zijn, zowel voor samenwerkers als leidinggevenden. Daarvoor zijn openheid en transparantie van alle betrokkenen een vereiste. Daarom hebben we het afgelopen jaar tools ontwikkeld die ons helpen het thema vitaliteit te verankeren in de organisatie. Bijvoorbeeld onze workshops over vitaliteit waarin we aan de slag gaan met de onderwerpen: werksfeer, voeding, leefstijl, werkdruk/werkplezier en mobiliteit.