Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten verzorgt culinair tijdens Dinner in Motion

Sinds een paar weken is The Wall in Utrecht het toneel van een bijzonder dinerevent: Dinner in Motion. Deze bijzondere dinershow wordt georganiseerd door Bram van der Vorst, mede-eigenaar van Aventiq, een onderneming die grootbeeld- en panoramaprojecties organiseert voor kleine en grote (bedrijfs)evenementen. Samen met partners Canon Nederland, Heineken Nederland, Hutten en Douwe Egberts staat hij garant voor een unieke beleving. Bij Dinner in Motion maken gasten een complete wereldreis waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De combinatie van geluid, beeld én smaak maakt dit event tot een bijzondere ervaring.

Als bezoeker eet je samen met 37 anderen aan een lange tafel en word je tijdens het diner meegenomen naar zeer uiteenlopende omgevingen, zoals een onderwaterwereld, een magisch bos of een woestijn. Ondertussen zwemmen er vissen over je bord en hoor je de vogels tjilpen. Achter de schermen zorgen de projectoren van Canon met de nieuwste beeldtechnologie ervoor dat je als gast bijna letterlijk meegenomen wordt naar een andere visuele werkelijkheid. Een verwondershow waarin alle zintuigen meedoen: ogen, oren en smaakpapillen. En voor dat laatste mag Hutten de gast meenemen op avontuur.

Blauwe tomaat
Dinner In Motion heeft voor Hutten gekozen omdat we werken met duurzame, lokale producten. Daarnaast stelde de organisatie vanwege de show extra eisen aan de gerechten en zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit te bieden. Zo moeten er echt rekening gehouden worden met de belichting. Een tomaat in blauw licht ziet er niet lekker uit. Dus daar moet je van tevoren goed over nadenken. We maken bij Dinner in Motion vanzelfsprekend gebruik van de ingrediënten van ons eigen huislabel De Guijt. In totaal verzorgt Hutten zeven gangen die allemaal aansluiten bij de projecties en het bijbehorende verhaal. Ook met het opdienen gaat het net even anders. We moeten natuurlijk zorgen dat we de projecties zo min mogelijk onderbreken, dus het moet allemaal heel snel. En gezien de stijl van het event, komt ook niet alles netjes van rechts, maar zijn er andere manieren gevonden om te serveren. Conceptbedenker Bram van der Vorst heeft met zijn evenementenbureau veel ervaring opgedaan met grote beeldprojecties, met name voor bedrijfsevenementen. “Particulieren komen zelden op zulke events. Van hieruit is het idee ontstaan om de technologie te ontsluiten voor iedereen, in combinatie met top eten en drinken. Een totaalbeleving zoals die nog niet eerder is vertoond in Nederland".

Unieke eventlocatie
Naast Dinner in Motion is er op de nieuwe locatie ook ruimte voor evenementen. Direct gelegen naast de A2, tien miljoen mensen die op een afstand van maximaal een uur rijden wonen en 1600 parkeerplaatsen voor de deur maken The Wall tot een ideale locatie voor events. In partnership met Aventiq kunnen we je maximaal faciliteren en jouw doelstelling vertalen tijdens het event. Dit kan van alles zijn: van feesten tot beurzen. We kunnen er zelfs een 360 graden theater in laten bouwen met plek voor 500 man.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in The Wall voor jouw event? Neem dan contact op met mij via: michiel.wijnstroom@hutten.eu of bel: 06-13 01 66 46