Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Header Blog Hutten 1800x600 05 hashb20e40ea5db6e38f

Hutten verzorgt exploitatie Expertisecentrum Magentazorg

Het Expertisecentrum voor Behandeling en Revalidatie van Magentazorg in Oudorp gaat samenwerken met Hutten. Beide partijen ondertekenden hiervoor de samenwerkingsovereenkomst. Hutten gaat dagelijks het eten en drinken verzorgen voor de ongeveer zestig revalidanten en ook gasten en medewerkers kunnen gebruik maken van de voorzieningen. Bovendien is Hutten gevraagd mee te denken op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid voor het nieuw te bouwen centrum waar het dan ook de exploitatie zal gaan doen.

Magentazorg zet in op een zo goed mogelijke revalidatie met een zo kort mogelijk verblijf op de revalidatieafdeling, op preventie om opname te voorkomen en het behoud van zelfstandigheid en autonomie voor de mensen die in een van de woonzorglocaties wonen. Directeur Jan Loeff van Hutten Food Care: “Met een gemiddelde klantwaardering van een 9,4 voor de zorg, lukt dat Magentazorg bijzonder goed. We gaan dan ook een mooie uitdaging aan, zeker omdat Magentazorg heeft uitgesproken met de nieuwbouw zich verder te willen ontwikkelen op het gebied van revalidatie en behandeling en de zorg naar een nog hoger niveau wil tillen. Wij kunnen zeker van toegevoegde waarde zijn aan deze ambitie met onze aanpak. Wij willen met gezonde voeding en oprechte gastvrijheid een bijdrage leveren aan het herstel en welzijn van de revalidanten.”

Directeur J.P. Maas van Expertisecentrum Revalidatie & Behandeling van Magentazorg: “De beleving van eten en drinken wordt wel eens onderschat, maar het is een belangrijk onderdeel binnen het herstelproces.” Jan Loeff:  “Wij zorgen ervoor dat tijdens het kookproces zoveel mogelijk goede voedingswaarden behouden blijven en hebben veel ervaring opgedaan met specialistische voeding binnen andere revalidatieklinieken. Deze expertise kunnen we goed inzetten bij Magentazorg. Ik kijk erg uit naar de samenwerking.”

Over Magentazorg 

 Magentazorg is een zorgorganisatie in de regio Noord-Kennemerland. Zij bieden voornamelijk zorg en ondersteuning aan ouderen en zijn gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie. Uitgangspunt is de persoonlijke levenssituatie van de cliënt. Meer informatie: www.magentazorg.nl.