Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten voegt culinair toe aan Festival Boulevard in Den Bosch

Festival Boulevard in Den Bosch is donderdag 4 augustus begonnen. De provinciehoofdstad zal tot en met 14 augustus uit zijn culturele voegen gaan barsten. Dit jaar vindt de 32e editie van het festival plaats. En zoals elk jaar wordt er tijdens Boulevard weer een podium geboden aan artistieke acts en eigenzinnige kunstenaars. Dans, muziek, concerten, theater, kleinkunst; de festivalganger zal de komende week aan zijn of haar trekken komen! Hutten is er elke weer trots op om een culinaire bijdrage te mogen leveren aan Boulevard. En als je dan toch een kijkje gaat nemen, bezoek dan vooral ons restaurant Jeroen, eetcafé De Morgen en 'friethuis' Friet Enzo.

We zijn donderdag in Den Bosch begonnen met het verzorgen van een deel van het culinaire aanbod. Elf dagen zullen vijftig tot zestig samenwerkers de handen uit de mouwen steken om het de bezoeker aan niets te laten ontbreken. Wil je lekker relaxed tussen alle festiviteiten door lekker lunchen of een gezellige borrel pakken? Bezoek dan onze brasserie-eetcafé De Morgen, waar plek is voor 360 gasten. Of ben je echt toe aan een wat uitgebreider diner? Dan is restaurant Jeroen the place to be. Geniet van ons heerlijke eten en drinken tussen ruim 250 andere bezoekers. Maar wij snappen ook wel dat je af en toe zin hebt in een snelle hap. Daarvoor kun je terecht bij 'Friet Enzo', waar je kunt proeven van onze smaakvolle producten van ons huislabel De Guijt. Kortom, keus genoeg voor de culinaire fijnproever! In totaal verwachten we dat er 100.000 mensen op het festival afkomen. Wij zijn dagelijks open van 13.00 uur tot en met 1.00 uur.

Festival Boulevard duurt tot en met zondag 14 augustus. Ben je benieuwd naar het programma? Wat wil je niets missen? Neem dan een kijkje op de site.