Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten weer beste bedrijfscateraar van Nederland

Hutten mag zich voor het tweede jaar op rij de beste bedrijfscateraar van Nederland noemen. Net als vorig jaar kwam Hutten als winnaar uit de bus bij het consumentenonderzoek dat GfK in samenwerking met Out.of.Home Shops verrichtte. Dit jaar gaven ruim 7400 gasten hun oordeel over beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit. Hutten wil de verwachtingen van haar gasten overtreffen en het zijn onze samenwerkers die daar elke dag voor gaan. We zijn dan ook trots op hen, deze waardering is hun verdienste. Zij geven elke dag net dat beetje meer om mensen een uniek moment of waardevolle belevenis te bezorgen.

Voor de GfK Out of Home Formule Award in de categorie bedrijfscatering werden de tien grootste organisaties beoordeeld door de eigen gasten. De drie genomineerden waren, net als vorig jaar, Hutten, Prorest en SAB. Hutten kwam met een overall score van 7,41 in gastbeleving als winnaar uit de bus. We scoorden op hetzelfde niveau als vorig jaar en iets beter op de ambiance en sfeer op de locaties en op de uitstraling van de inrichting. Frank Veldhof, directeur Hutten Business Catering en Hutten Hospitality Services: 'Deze waardering is voor ons heel speciaal. Het is een objectieve waardering door onze gasten. Hutten is vernieuwend en durft houding te nemen. Dat doen we door oprechte gastvrijheid en het aanbieden van gezond eten en drinken, dat altijd vers, volgens receptuur ambachtelijk bereid en duurzaam is. En blijkbaar varen we een juiste koers. Deze prijs is een opsteker voor al onze samenwerkers die elke dag met passie hun werk uitdragen.'

Gasten beoordelen

GfK verrichtte voor de vijfde keer in samenwerking met Out.of.Home Shops een grootschalig consumentenonderzoek waarin de foodservice-organisaties en - formules van de eigen gasten rapportcijfers krijgen op twintig aspecten: beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit. In totaal zijn ruim 8000 beoordelingen gegeven door 7400 gasten, dit zijn consumenten die recent gast zijn geweest bij een van de deelnemende formules. De GfK Out of Home Formule Awards worden jaarlijks uitgereikt. Er zijn ruim 70 formules in vijf verschillende categorieën beoordeeld: 'On the Move', 'Fastservice', 'Shopper', 'Catering' en 'Leisure'.