Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten wint GfK Out of Home Formule Award

Hutten mag zich een jaar lang de beste bedrijfscateraar van Nederland noemen. In een grootschalig consumentenonderzoek dat GfK in samenwerking met Out.of.Home Shops verrichtte kwam Hutten als winnaar uit de bus. Ruim 6000 gasten gaven hun oordeel over beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit. 

Hutten ziet deze waardering als een bevestiging van haar visie. Toevoegen aan een beter, gezonder, leuker en duurzamer leven door oprecht van betekenis te zijn voor haar eigen mensen en de gasten en medewerkers van haar opdrachtgevers.

Out.of.Home Shops is het grootste vakblad in het buitenshuiskanaal. Het blad wil op een inspirerende en analyserende wijze de verschillende buitenshuiskanalen van elkaar laten leren om zo een verdere professionalisering te stimuleren. GfK verrichtte in samenwerking met Out.of.Home Shops een grootschalig consumentenonderzoek waarin de foodservice-organisaties en - formules van de eigen gasten rapportcijfers krijgen op twintig aspecten: beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit. In totaal zijn ruim 7.000 beoordelingen gegeven door 6.000 gasten, dit zijn consumenten die recent gast zijn geweest bij een van de deelnemende formules. De GfK Out of Home Formule Awards worden jaarlijks uitgereikt. Er zijn ruim 60 formules in vijf verschillende categorieën beoordeeld: ‘On the Move’, ‘Fastservice’, ‘Shopper’, ‘Catering’ en ‘Leisure’.

Van betekenis zijn voor gasten
De categorie ’catering’ was nieuw dit jaar. De tien grootste organisaties in de bedrijfscatering zijn beoordeeld door de eigen gasten. De drie genomineerden: Hutten, Prorest en SAB scoren goed op de aspecten vriendelijkheid, schone locaties en hygiënische bereiding. Hutten heeft de overwinning weten binnen te slepen, doordat zij door hun eigen gasten het beste beoordeeld worden. Daarbij speelden aspecten mee als: het frequent introduceren van nieuwe producten, een aantrekkelijke prijs en een goede hygiëne. Frank Veldhof, directeur Hutten Business Catering en Hutten Hospitality Services: 'Dat het onze gasten zijn die ons deze Award hebben gegeven, maakt deze prijs extra bijzonder voor Hutten. Het geeft aan dat we met onze visie om altijd van betekenis te zijn een juiste koers varen. We willen toevoegen aan de propositie van de opdrachtgever, maar liever nog aan de medewerkers, gasten of patiënten van opdrachtgevers. Het is een opsteker voor al onze samenwerkers in de bedrijfscatering die elke dag ons visitekaartje zijn.'