Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Banner 2 hash69efb6a84e6d1b01

Truck als rode draad bij after summer event LenGo

Een eventconcept moet aansluiten op het dna van een organisatie. Het event dat we onlangs voor LenGo mochten organiseren is daar een mooi voorbeeld van. LenGo werd dit jaar voor de tweede keer uitgeroepen tot DAF Dealer van het jaar. Om deze bijzondere prestatie te vieren, schakelde het bedrijf Hutten Meeting & Events in. Het thema: after summer festival. Met hierin een knipoog naar de core business van het bedrijf: (food)trucks!  LenGo vertelt in deze blog meer over het concept en de samenwerking.

Het was de eerste samenwerking tussen Hutten en LenGo. “We hebben voor Hutten gekozen vanwege de kwaliteit van het eten, de bosrijke locatie bij ’t Boshuys in Best en het vertrouwen. En Hutten gaf ons al meteen het idee dat ze wist wat ze deed. Dat is erg prettig om van tevoren te merken. Het event is dus geïnspireerd op ons bedrijf. In een brainstormsessie, waarbij ook de marketingafdeling van Hutten betrokken is geweest, kwamen we al snel op het idee van een after summer festival. Hierin hebben we een combinatie gemaakt van de nu razend populaire foodtruckfestivals en een knallende afsluiter in de eventlocatie ’t Buitenhuys.”

Zorgeloze avond
“We hadden al lang geen feest gegeven en al zeker niet met de vestigingen in de regio's Eindhoven en Den Bosch samen. De verwachtingen waren best hoog, maar de mensen zijn echt verrast. Het geheel klopte gewoon. Een cliché, maar alles was tot in de puntjes geregeld. Wij hebben onze wensen uitgesproken en Hutten heeft dit goed doorvertaald in het concept. Zo waren er meerdere foodtrucks gecombineerd met sfeervolle eetstandjes, waaronder een stoere authentieke Amerikaanse smoker. Het thema was zelfs doorgevoerd tot aan het toilet! Dit zorgde voor een mooi geheel en gasten die erg onder de indruk waren van alles. Heerlijk eten, sfeervol entertainment en een topband maakten het feest af. We hebben een zorgeloze avond gehad en dit was te danken aan de samenwerkers van Hutten die heel goed wisten waar ze mee bezig waren. Het is voor mij dan ook moeilijk een hoogtepunt aan te merken van de avond. De binnenkomst was erg leuk, maar een band die goed gas geeft ook. Onze medewerkers zullen er nog lang aan terugdenken en een volgende keer zal ik zeker weer met Hutten in zee gaan.

Laat je inspireren door de fantastische aftermovie en de prachtige foto’s van dit event! En wil jij ook je (zomer)event organiseren met Hutten op je eigen (bedrijfs)locatie of een van onze eigen eventlocaties zoals ’t Boshuys in Best? Kom langs en laat je inspireren!