Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Verbind, verduurzaam en vernieuw mee met We Are Food!

Brabant is in 2018 'Europese Regio van de Gastronomie'. Op 8 maart vond daarom de kick off plaats van We Are Food, een initiatief van de provincie Brabant en AgriFood Capital. Brabant is de meest productieve provincie op het gebied van agrifood, maar wil ook de meest duurzame en innovatieve zijn. Met We Are Food wil de provincie versnellen, verbinden, verduurzamen, verrassen en vernieuwen. Daarbij is de hulp van alle Brabanders nodig: van boer tot verwerker, van horecaondernemer tot retailer, in de stad en op het platteland. En omdat wij daar vierkant achter staan, steunen wij dit initiatief van harte en roepen we je op om mee te doen!

Het komende jaar worden de voorbereidingen getroffen om in 2018 echt stappen te kunnen maken. Dat gebeurt onder andere met twaalf zogenaamde Brabantse Keukens. In de Keukens wordt gewerkt aan nieuwe initiatieven of plannen. Daar heeft men tot oktober 2017 de tijd voor. De beste experts van Nederland begeleiden deze groep. Elke keuken krijgt € 10.000,- startgeld en is bedoeld om bijvoorbeeld onderzoek te laten verrichten of drukwerk te maken: dat wat een plan net even een stapje verder kan brengen. Welke Keukens er komen, wordt tijdens de Dutch Agrifood Week bekend gemaakt.

Bob Hutten, directeur van Hutten: “Ik verbind me graag aan het themajaar We Are Food, omdat dit alles in zich heeft waar ik me ook hard voor maak. Het gaat over verduurzaming van onze foodcultuur. Over slimme innovatieve oplossingen, zodat we kunnen blijven voldoen aan de voedselvraag, maar de omgeving niet uit het oog verliezen."

Meer weten of meedoen? Ga dan gauw naar de website van We are Food.