Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Croquetten Boutique Utrecht hash27c067af74cb8cbf

VET!! Het is Nationale krokettendag vandaag!

Nederland mag trots zijn op hun eigen keuken. Stamppotten, gehaktballen, stroopwafels en kroketten. Blij zijn we met de nationale dag van de kroket! Want deze klassieker verdient het om een speciale dag te krijgen. Samen met het kleine broertje - de bitterbal - staan ze vrijwel op elke lunch- of borrelkaart. En de trendy high-end snackbarren schieten als paddenstoelen uit de grond. 

In Utrecht kun je naar hartenlust bijzondere kroketten eten in de Croquetten Boutique. Bijzondere kroketten in verrassende smaken als kip curry, zalm-citroenpeper, hazenpeper, appel-kaneel en passenstoelen maakt dat het croquetten worden. Op de chique manier geschreven en gegeten.

Omdat er al genoeg hamburgertenten zijn, wordt deze typisch Hollandse snack in de hoofdrol gezet. En niet als een snackbar maar als een chique boutique met een klassieke uitstraling. De kroketten uit het vuistje lijken wel chique bon bonnetjes in een prachtig gouden doosje. Ook de kroketten op een broodje zien er prachtig uit. De broodjes zijn overigens ook speciaal ontworpen met een lokale bakker. De kroketten zijn zonder geur- en smaakstoffen, zonder conserveringsmiddelen en met gebruikmaking van louter verse producten. Ruim een jaar is er gewerkt aan de recepturen voor de croquetten. Vege- en flexitariërs, vis- en vleesliefhebbers, voor iedereen is er voldoende keuze. Niets komt uit de diepvries, er je kunt er al zeker niets uit de muur trekken. Wat je bestelt wordt klaargemaakt voor je ogen.

Eigenaren Brian en Désiree hebben de Haute Friture trend wel begrepen. Als gevolg van het feit dat de Nederlandse consument steeds meer kennis heeft over eten en daardoor hogere eisen stelt aan de kwaliteit van eten in zijn algemeenheid, duiken steeds meer haute friture zaken op. Top chefs als Ron Blaauw, Robert Kranenbourg en Sergio Herman hangen boven de frituur en verbinden hun naam aan heerlijke producten als de Haute Dog, het Frites Atelier en Thrill-burgers. En daar past de Croquetten Boutique natuurlijk prima tussen.