Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Wapen jezelf tegen de winterdip!

Het is weer tijd om onze gasten te verrassen! En dus hebben we voor onze bedrijfscateringlocaties weer een ontzettend leuk concept bedacht. Hoewel de temperatuur nog anders doet vermoeden, is het toch over een paar weken officieel winter. Hoe wapen je jezelf tegen de winterdip en zorg je voor voldoende energie om deze koude maanden vitaal door te komen? Nou met Huttens vitaminebommetjes bijvoorbeeld! We dagen onze gasten uit hun eigen vitaminebommetje te bedenken: de lekkerste smoothie of het lekkerste sapje. De prijs: de beste inzending nemen we op in ons assortiment.

Onze sappen en smoothies persen we elke dag vers in het Hutten Culinair Centrum in Veghel. We persen zo'n 1600 tot 2400 kilo sinaasappels per dag en dat levert tussen de 800 en 1200 liter sap op. Ons appelsap komt van onze De Guijt- boeren Henri en Walter Ruis. Zij gebruiken daarvoor lekkere sappige rode appels. Deze bevatten veel meer vitamine C dan de groene variant. Naast appelsap hebben zij ook verfrissend perensap. Veel mensen denken dat appels en peren dezelfde gezondheidsvoordelen hebben, maar dat is niet zo. Beide fruitsoorten bevatten dezelfde vitamines, maar in een appel zitten er meer dan in een peer. Peren daarentegen bevatten meer vezels.

We zijn heel benieuwd naar alle inzendingen van onze gasten. Binnenkort delen we het winnende recept met je. Wat zit er in jouw favoriete smoothie?

Hutten neemt houding en doet het anders dan andere cateraars. Zo proberen we steeds van betekenis te zijn voor onze opdrachtgevers en hun gasten Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Hutten Business Catering? Neem dan eens contact op met Hanneke Kezer: hanneke.kezer@hutten.eu.