Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

't Boshuys en 't Buitenhuys in Best nu officiële trouwlocatie!

Stellen uit de regio Eindhoven die willen trouwen kunnen voortaan bij 't Boshuys en 't Buitenhuys in Best terecht! Niet alleen voor het trouwfeest, maar ook voor het officiële moment. Bob en burgemeester van de gemeente Best Anton van Aert tekenden woensdagmiddag de overeenkomst.

't Boshuys ontvangt regelmatig verzoeken van stellen die graag in de fraaie en bosrijke omgeving van 't Boshuys en 't Buitenhuys willen trouwen. Hutten-manager Kevin van Hooft zocht onlangs contact met de gemeente Best. "Het bosrijke gebied leent zich er uitstekend voor om de mooiste dag van je leven hier te beleven", aldus Kevin.

Maatwerk

Bruidsparen kunnen rekenen op maatwerk in Best. Hutten heeft veel ervaring met het verzorgen van huwelijksfeesten: tijdens de topmaanden verzorgt de culinaire - en gastvrijheidsdienstverlener soms wel tien bruiloften per week. Zowel bij mensen thuis als op trouwlocaties zoals Klooster Bethlehem in Haren, Kasteel Ammersoyen in de gelijknamige plaats of bij 't Boshuys in Best. Wie gaat trouwen of al in het huwelijksbootje is gestapt, weet dat het zoeken naar een geschikte locatie een tijdrovende klus kan zijn. Want je wil natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld en als bruidspaar compleet worden ontzorgd. De jarenlange ervaring leerde Hutten dat het moet kloppen tot in elk detail. “Bijzondere momenten maken en momenten bijzonder maken, daar gaan we voor", aldus Kevin van Hooft. “Zo kunnen de bruidsparen in Best zowel in de buitenlucht als binnen elkaar het jawoord geven." Naast de brasserie van 't Boshuys beschikt Hutten sinds vorig jaar ook over 't Buitenhuys, een voormalige militaire hangar die is omgetoverd tot een prachtige en karakteristieke evenementenlocatie met een capaciteit tot maar liefst 500 personen.

Trouwen in Best

Burgemeester Anton van Aert: “Met 't Boshuys en 't Buitenhuys komen er weer twee fraaie locaties bij. Zo bieden wij onze burgers genoeg opties om met elkaar te trouwen op de manier zoals zij het graag willen."

Op zondag 17 april is weer de Open Trouwlocatie Route. Neem gerust een kijkje bij 't Boshuys en 't Buitenhuys! De twee locaties zijn geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je verder weten waarom elk huwelijksfeest voor ons ook een feestje is? Lees dan hier verder.