Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

De Hutten Ideeëntuin: ‘Alles wat je aandacht geeft groeit’

Je hebt deze uitspraak vast wel eens gehoord. En hij was zeker van toepassing op onze Ideeëntuin van vandaag. Massaal stroomden geïnteresseerden, samenwerkers, opdrachtgevers en partners weer toe voor een portie inspiratie in de keuken van het Hutten Culinair Centrum. Tijdens de Ideeëntuin laten we zien waar we qua ontwikkeling de afgelopen drie maanden bij Hutten mee bezig zijn geweest. En dat is heel breed: cocktailijsjes, koude soepjes, een nieuwe meubellijn, de retailproducten van De Guijt, De Verspillingsfabriek, Hutten@Home voor de kerst en natuurlijk onze nieuwe De Guijt-helden met allemaal hun eigen unieke verhaal. Onmogelijk om de energie van de avond voor je te vangen. We doen weer een poging, maar je moet het vooral eens met je eigen ogen komen bekijken, zelf komen proeven en de vibe voelen.

'Alles wat je aandacht geeft groeit' heeft niet alleen betrekking op het succes van de Ideeëntuin en daarmee de steeds hogere opkomst. Groei loopt ook als een rode draad door 2015 als het om Hutten gaat. We groeiden weer met 15 %, we namen een bakkerij over, starten binnenkort met De Verspillingsfabriek en gaan retailland betreden met ons eigen huislabel De Guijt. Groei in de breedte dus, maar ook groei in de diepte. We verbinden en verknopen. We intensiveren de samenwerking tussen afdelingen. Kijken hoe het slimmer kan, waar we elkaar kunnen versterken en van elkaar kunnen leren. En dat was ook bij de Ideeëntuin duidelijk te zien. Onze topchefs bundelden hun krachten en presenteerden geweldige nieuwe verse groentesalades. Onze afdeling Concept & Formules liet de weg zien van een briljant idee tot een product. De cocktailijsjes, de koude soepjes, ons nieuwe pizzaconcept, maar ook de nieuwe meubellijn zijn daar voorbeelden van. De afdeling Marketing & Communicatie ontwikkelde met input van een aantal chefs een jaarkalender vol inspiratie voor onze bedrijfsrestaurants om hun gasten te verrassen. We inspireren en faciliteren. We werken samen, ook met onze leveranciers. Een podium deze keer voor Johnson Diversy die uit suiker, mais, stro en koksnoten duurzame schoonmaakmiddelen maakt. En ook onze nieuwe helden van De Guijt presenteerden hun unieke producten. Verse duurzame gerookte zalm van 't Vishuijs, de haantjes van het Pluimhuis en de vol-aromatische, geurige koffie van Bocca.

En dan waren er nog de inzendingen voor de Lekkerste Wedstrijden van Nederland. In januari op de Horecava zijn we van de partij met zes concepten. Vandaag kregen onze bezoekers een sneak preview en de eerste reacties waren positief. En daar moeten we het voor nu bij laten… strenge instructie van onze chef Jeffrey Reijnen!

En tot zover ook onze poging om je een indruk te geven van onze Ideeëntuin. Wil jij de Ideeëntuin beleven? In maart 2016 is de volgende! Wees welkom.

En eh…we zijn natuurlijk een beetje bevooroordeeld en na zo'n avond mega-enthousiast, maar we staan altijd open voor feedback! Ben jij wel eens op de Ideeëntuin geweest? Wat vond jij ervan? We horen graag van je.