Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Samenwerking tussen Hutten en Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie officieel bekrachtigd

Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst is sinds 1 mei 2018 de samenwerking tussen Hutten en het Prinses Máxima Centrum officieel bekrachtigd. Het contract is in eerste instantie voor vijf jaar met de intentie van beide partijen om het daarna in lengte van jaren voort te zetten. Al sinds eind 2017 zijn de voorbereidingen naar de opening in volle gang. Op 18 mei aanstaande gaan de deuren echt open en komen de eerste kinderen vanuit het Wilhelmina Kinderziekenhuis naar de gloednieuwe huisvesting. Vanaf dan gaan we dus echt samenwerken met één doel: voor kinderen, tegen kanker. Op 5 juni is de officiële opening door Koningin Máxima.

Er is veel werk verricht door het projectteam en de samenwerkers van verschillende afdelingen en disciplines binnen onze organisatie in samenwerking met de diverse stakeholders van het Prinses Máxima Centrum. Ook Diana Monissen, de Voorzitter van de Raad van Bestuur, benadrukte nogmaals dat zij erg content is over de manier waarop tot nu toe de samenwerking tussen Hutten en het Prinses Máxima Centrum verloopt en ze heeft er alle vertrouwen in dat wij echt van toegevoegde waarde gaan zijn aan het welzijn en herstel van de kinderen.

Wil je weten hoe wij met ons eten en drinken willen bijdragen aan het herstel van de kinderen en hoe we de Kanjerkar en Peer & Poffer daarbij gaan inzetten? Lees dan hier verder. Meer weten over Hutten Care & Cure, neem dan contact op met Business Unit Manager Care & Cure Charles Janssen.

Op de foto v.l.n.r.: staand: Nicky Wormhoudt (management assistente RvB), Wout Alers (zorgmanager), Esther Fijnekam (sr. Projectleider Eten & Drinken), Charles Janssen (Business Unit Manager Hutten Care  & Cure), Wim van Schie (Manager Facilitair Bedrijf), Dennis van der Pas (F&B Manager Hutten bij Prinses Máxima Centrum), Jan Loeff (directeur Hutten Food Care), zittend: Diana Monissen en Bob Hutten (algemeen directeur Hutten).