Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Veel sneak previews op de Hutten Ideeëntuin

Elk kwartaal laten we tijdens de Hutten Ideeëntuin zien waar wij de afgelopen maanden zo druk mee zijn geweest. We presenteren onze nieuwste concepten en projecten, helden van De Guijt en partners.


Zo waren het lekkerste broodje catering van onze kok Jeffrey Reijnen en de gezondste maaltijdsalade van Henri van den Einden voor de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava aanwezig. Helaas geen uitleg en foto's, de concurrentie is moordend!

De afdeling Marketing toonde de nieuwe Jaarkalender voor Hutten Business Catering waarmee ze het komende jaar onze bedrijfscateringlocaties weer helpen bij het organiseren van themadagen. Onze regiokok Joris Hendriks is de afgelopen tijd het land in getrokken om de kleinere locaties zonder keuken te inspireren. Op de Hutten Ideeëntuin liet hij zien dat je met smaakvolle salsatoppings eens iets anders kunt serveren dan een plakje komkommer of tomaat. En natuurlijk viel er ook genoeg te proeven en te keuren, zoals hapjes en desserts voor de nieuwe kaart en de kerstgerechten die we dit jaar voor COOP supermarkten gaan maken. Deze heerlijke gerechten worden vers gemaakt op bestelling!

Wil jij er ook een keer bij zijn? Meld je dan aan voor de volgende editie in het voorjaar van 2017.