Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Neem direct contact op

Hoi, wij zijn House of Inclusion.

Bij ons krijgt menselijk kapitaal betekenis in smaakvolle en (h)eerlijke producten. Wij omarmen diversiteit als kern in alles wat we doen. Daarom bieden we een podium aan iedereen, met ieders talent of ervaring. Ons DNA zit vol mogelijkheden, en zonder beperkingen.

Bij House Of Inclusion creëren we niet alleen smaakvol eten; we bouwen bruggen tussen mensen, talenten én ingrediënten. Zo geven we niet alleen hen, maar ook geredde producten, een duurzame kans.

House Of Inclusion is niet zomaar een merk; het is een plek waar imperfectie, smaak en talent samenkomen. En waar we echt gelukkig van worden? Samenwerken, want alleen samen maken we de wereld een stukje mooier!

Komma jongen beige

We really care!

Trots zijn we op onze sociale én groene reputatie. In onze prijswinnende Verspillingsfabriek maken samenwerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt kwaliteitsproducten van overgebleven voedsel. Zo voorkomen we verspilling van eten én talent. Bij elke stap die we zetten maken we bewuste, duurzame keuzes.

Ook mooi: via onze Zorgbakkerij, Sign Language Coffee Bar, We Care Coffee en een divers en inclusief team dragen we bij aan sociale gelijkheid. Zoveel mogelijk geven en zo min mogelijk nemen. Daar draait het om!

Meer weten? Neem contact met ons op!
Gekleurde tomaten

Een greep uit onze merken

Productie Verspillingsfabriek 32

De Verspillingsfabriek

Een lading beschadigde courgettes, te kleine uien, bobbelige pompoenen, snijresten van bloemkool en broccoli, paprika’s met vlekken… de fabriek weet er wel raad mee!

arrow_forward
Gebarentaal samenwerkers 4

De Zorgbakkerij

Ken jij de bijzondere bakkers van De Zorgbakkerij al? De meesten hebben een gehoorbeperking. Dus gebruiken ze niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en ambachtelijk lekkers te kneden, rollen en bakken. Altijd met aandacht en het grootste geduld. En natuurlijk alleen de allerbeste ingrediënten.

arrow_forward
20220331 Hutten Three Sixty 012 4768

Sign Language Coffee Bar

Een ware koffiebeleving is meer dan alleen goede koffie, vinden wij! Onze gecertificeerde Gebaarista’s maken daarin écht het verschil. Bij de Sign Language Coffee Bar bestel je al gebarend je bestelling met behulp van het menu op een videoscherm.

arrow_forward

“Hoi, wij zijn House of Inclusion Bij ons krijgt menselijk kapitaal betekenis in smaakvolle en (h)eerlijke producten.”