Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Vanderlande Veghel

Vanderlande heeft van duurzaamheid een kernprincipe bij al haar activiteiten gemaakt. Bij alles wat ze doen willen ze een bijdrage leveren aan mens, aarde en maatschappij. Haar doel is om in 2040 een CO2-voetafdruk van nul te hebben. Bij Hutten is het doel om in 2024 klimaatneutraal te zijn. We delen dezelfde visie delen, vinden we elkaar in gezamenlijke doelstellingen.

“Vanderlande is de eerste organisatie waar Hutten twintig jaar geleden startte met bedrijfscatering”

Transitie naar duurzame en circulaire bedrijfsvoering

Bij zowel Hutten als Vanderlande ligt er een sterke focus op innovatie. Dé sleutel om de transitie naar een duurzame en circulaire bedrijfsvoering waar te maken. Bij Vanderlande zit deze innovatie voornamelijk op logistiek en operatie op het gebied van warehousing, luchthavens en pakketsectoren. Bij Hutten ligt deze focus in het ontwikkelen van eigen duurzame producten en zoeken uit waar het in onze dienstverlening en de keten beter kan.

Hutten Business Horeca bedrijfsrestaurant gezond aanbod, salade buffet

Het aanbod

Er zijn twee self-service restaurants waarvan één voornamelijk een vegetarisch assortiment gevoerd wordt.

De espressobar waar dagelijks de lekkerste koppen koffie worden geserveerd door onze Barista, met onze eigen We Colombian Coffee bonen. Naast het ruime aanbod aan koffie, koffiespecials en verse thee bieden we hier een assortiment aan van zoetigheden uit onze zorgbakkerij en Grab & Go producten zoals sandwiches en yoghurtjes.

Daarnaast voert Vanderlande een onbemand all day concept, waarbij we een breed assortiment hebben aan Grab & Go producten zoals desserts, wraps, salades en koeken en zoetigheden uit de zorgbakkerij van Hutten.

Cateringmedewerker bedrijfsrestaurant horeca