Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Achter de schermen op North Sea Jazz

Tjonge wat een weekend. Drie dagen lang hebben onze samenwerkers geknald op North Sea Jazz en heel veel wokgerechten, verse sappen, broodjes en salades geserveerd. Met 50.000 bezoekers was het evenement uitverkocht. Hoe gaat het dan achter de schermen bij zo'n event? Gisteren kregen we van onze samenwerker Jeffrey Reijnen zijn enthousiaste verhaal van de eerste dag North Sea Jazz.

Zondagochtend 12 juli…Een moment van rust, de koks liggen nog te slapen. De ramen en deuren staan open, de vogels zijn aan het fluiten in de verte hoor ik al meer dan een uur een wekker afgaan... Worden de koks nou echt niet wakker van de wekker of willen ze gewoon niet opstaan? We hebben toch weer met het hele team (en ja dat is inclusief Daan en zijn samenwerkers) flink moeten knallen! Volgens mij vergeet ik Eric Habraken, wat zullen we van deze (kok) zeggen. Hij komt ons twee dagen helpen, maar zoals een echte topkok befaamd is hij als laatste binnen en is als eerste weg! Maar wij hebben heel veel aan zijn hulp gehad!!!! Eric bedankt!

Complimenten!
Gisteren kregen we weer een vrachtwagen en een bus vol culinair geleverd. En wat is dat veel werk geweest voor de mensen in de keuken. Wij bestelden pas om 23.45 uur en om 13.00 uur was alles al geleverd in Rotterdam. De bestellingen waren niet besteld als Adeline niet had opgenomen. Half slapend op de bank wachten op een telefoontje van mij. Daar zit niemand op te wachten zou ik denken, haha. Maar zonder haar geduld zouden wij helemaal niets krijgen. De complimenten gaan nu echt even uit naar de keukensamenwerkers. Wat zullen jullie gebaald hebben gister toen jullie de bestelling zagen. Maar echt top dat alles zo snel en goed is uitgeleverd: honderden liters smoothies en noodles, pfffff. En we wilden graag nog binnenbakken, schalen, lepels enz. En dat werd ook netjes geleverd door de samenwerkers in het magazijn. Top mannen!


Samenwerkersdiscobus
Schoon? Ja dat waren de materialen en dat komt natuurlijk door de samenwerkers uit de spoelkeuken. Ook daar mijn dank voor. En alvast heel veel succes maandag met de spullen die terug komen. Transport, stuur zes koks op pad met een busje en het is een groot feest. De samenwerkersdiscobus zo wordt hij ook wel genoemd. Maar even zonder gekkigheid, gisteren moesten er wel twee ritten naar Rotterdam komen en dat is natuurlijk ook gelukt. Ook voor deze afdeling een dikke duim omhoog! Ik zal vast wel wat afdelingen zijn vergeten, maar iedereen bedankt!

Inmiddels hoor ik geen wekker meer, maar is er nog steeds geen leven in de brouwerij! En we moeten toch echt over een uurtje vertrekken voor de laatste dag. Ik ga jullie nu verlaten en de koks even uit bed trekken. Anders geen eten op North Sea Jazz.