Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Alles loopt op rolletjes bij de Nijmeegse Vierdaagse

Het grootste wandelevenement van de wereld is deze week in volle gang. De Nijmeegse Vierdaagse beleeft een extra speciale week, aangezien het de 100e editie is. Hutten verzorgt er gedurende deze week verschillende buffetten voor alle honderden vrijwilligers van de Stichting DE4DAAGSE. Op de slotdag verzorgen wij bij de intocht zelfs op verschillende plaatsen, voor verschillende opdrachtgevers, de totale invulling.

Ik ben deze week druk bezig om deze evenementen samen met onze hardwerkende samenwerkers in goede banen te leiden in Nijmegen. Een geweldige uitdaging en het geeft ontzettend veel energie om onderdeel uit te mogen maken van zo'n fantastisch evenement waar miljoenen mensen plezier aan beleven!

Vitaliteit
Het is dus waanzinnig leuk om een grootschalig evenement als de Vierdaagse van nabij mee te mogen maken. Bij de start en finish zie je goed wat voor inspanning alle tienduizenden wandelaars dagelijks leveren. Over vitaliteit en energie gesproken! Ik ben daar erg van onder de indruk. Maar zonder alle vrijwilligers zou de Vierdaagse nooit kunnen doorgaan. En dan is het geweldig om voor deze mensen in de avonduren het eten te mogen verzorgen. Afgelopen zaterdag was de kick-off in Nijmegen. Voor ruim 450 medewerkers van de Vierdaagse openden wij met een heerlijke barbecue. En de afgelopen dagen hebben we elke avond nadat alle wandelaars gefinisht waren voor hen een buffet gemaakt. Vrijdag eindigen we met een heuse Happy Food Market met allerlei leuke eetstandjes in de concertzaal van concertgebouw De Vereeniging. Speciaal hiervoor kwamen de 'huisjes' van de Libelle Zomerweken naar Nijmegen.

Helden
Vandaag eindigt de Nijmeegse Vierdaagse traditioneel op de Via Gladiola. De lopers worden daar door vrienden en familie onthaald als ware helden. En terecht natuurlijk! Zoals elk jaar is de intocht één groot feest! Met verrukkelijk eten en verfrissende drankjes zorgen wij er op de laatste dag voor dat de deelnemers, bezoekers, VIP-gasten en vrijwilligers niets tekort komen. En dat het gezellig was deze week kun je onder meer zien op de onderstaande foto's. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie van de Nijmeegse Vierdaagse!

Wil jij weten wat Hutten Event Catering voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Wil je meer informatie, inspiratie, heb je vragen of interesse, neem dan gerust contact met me op: frits.kok@hutten.eu. Telefoonnummer: 06-55406589.