Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Header Blog Hutten 1800x600 04 hashd0168f38edfd2123

BAM en Hutten verlengen contract voor hospitality dienstverlening

Hutten Hospitality Services en BAM Concernhuisvesting hebben hun samenwerking voor het verzorgen van hospitality dienstverlening bij bouwonderneming BAM met twee jaar verlengd. Sinds april 2017 verzorgt Hutten de receptiedienstverlening op zeventien locaties van BAM en op deze locaties is Hutten tevens aanwezig met andere dienstverlening op het gebied van gastvrijheid. Nils Bonder, directeur BAM Concernhuisvesting: “Wij zijn blij met de verlenging van ons partnership met Hutten Hospitality Services om bezoekers aan BAM gastvrij te kunnen ontvangen, telefonische contacten snel en correct door te leiden en onze medewerkers optimaal te ondersteunen.”

Cindy Voorhout, Manager Hospitality Services bij Hutten, is even enthousiast over de voortzetting van de samenwerking: “Het contract is verlengd met minimaal twee jaar. Dat maakt het mogelijk om onze dienstverlening verder te verdiepen en verbreden. Dat doen we vanuit onze gastvrijheidsarchitectuur, waarin de visie van de opdrachtgever altijd het vertrekpunt is. Door integraal te kijken naar plaats, persoon, proces en personeel brengen we de ‘guest journeys’ in kaart. Dit is geen eenmalig traject, maar een continu proces. De hele gastervaring moet bijzonder en comfortabel voelen. Of de gast nu de medewerker, een leverancier of een klant is.”

Kracht van kwalitatief goed team
“Samen met BAM willen we de guest journeys de komende jaren verfijnen, nog relevanter en waardevoller maken, vervolgt Voorhout. “Dat kan door het personaliseren van de service bijvoorbeeld, met behulp van onder andere data en techniek. Maar de kracht zit ‘m volgens mij nog altijd in een kwalitatief en goed team, waarbij gastvrijheid in het bloed zit. De 44 gastvrouwen, het overgrote deel in dienst van Hutten, de overige bij BAM, blijven zich ontwikkelen met onze trainingen en opleidingen op het gebied van onder meer gastvrijheid. Met dit team zorgen we voor die verdieping van de relatie met de gasten van BAM.”

De verlenging van dit partnership zien beide organisaties als investeren in de toekomst en de meerwaarde van de impact die gastvrijheid kan maken op de bedrijfsdoelstellingen. Daarbij zijn de mensen het onderscheidend vermogen en streven Hutten en BAM naar de verdere verdieping van de gastervaring.

Weten wat Hutten Hospitality Services voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Cindy Voorhout via cindy.voorhout@hutten.eu.

Over BAM
Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking. BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in: Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM’s oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management. De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren. BAM’s jaaromzet bedraagt circa € 7 miljard, de Groep telt ongeveer 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.Building the present, creating the future. www.bam.com