Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Barstensvol energie met De Guijt op Lakedance

Beats en bites! Op zaterdag 13 juni was het dancefestival Lakedance op recreatieterrein Aquabest, vlakbij Eindhoven. En natuurlijk is Hutten van de partij, voor de vierde keer alweer. De bezoekers genieten dit jaar van de lekkerste beats en gezondste bites van ons duurzame huislabel De Guijt. Nieuw dit jaar: spareribs en ander lekkers van de barbecue, quinoaburgers en verse milkshakes!

Lakedance is uitgegroeid tot een van de beste festivals in zijn soort in Nederland. Dit jaar is het thema 'Live your bucket list' en verwachten we tussen de 20.000 en 25.000 bezoekers. Dansen en feestvieren kost volop energie. Slim om ook op een festival je rustmomentje te pakken en even je batterij op te laden. Met de producten van De Guijt kun je op een gezonde manier volop genieten van jouw muzikale dag. Daarin zitten namelijk geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, minder zout en suiker én betere vetten.

Voor ieder wat wils

En denk nou niet dat je dan alleen 'groenvoer' kunt krijgen. Wat dan wel? Nou wraps met guacamole bijvoorbeeld, twee Mexicaanse varianten en een vegaversie. Er is een standje waar we verse aardbeien- en bananenmilkshakes maken en waar je verse limonade in de smaken sinaasappel/steranijs en limoen kunt scoren. Snacks koop je bij onze hamburgerstand waar je naast ons bekende broodje hamburger met huisgemaakte tomatensalsa ook een quinoaburger kunt krijgen. Friet, kroketten en frikadellen vind je in de friet-stand. Tot slot stoken we dit jaar het vuur op onder onze barbecue voor de lekkerste spareribs, kipspiesjes van Volwaard-kip en hamburgers. Je krijgt ze geserveerd met ambachtelijk boerenbrood, verse wortelsalade en lekkere huisgemaakte sauzen, zoals saté-, cocktailsaus of boeren currysaus.

Lakedance is zo goed als uitverkocht. Zin om te komen maar geen ticket kunnen scoren? Je hebt een herkansing op 8 augustus 2015!