Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Souplesse hash183b4537d5925f9c

Bedrijfscatering na corona: verbinding, vitaliteit en flexibiliteit centraal

De werkplek na corona. Veel organisaties hebben hoofdbrekers over hun huisvestingsstrategie. Dienstverleners als Hutten anticiperen hierop door mee te denken en mee te bewegen met vragen van opdrachtgevers. Met nieuwe diensten en concepten spelen we in op veranderde behoeften. Concepten vol energie, waarin verbinding, flexibiliteit en vitaliteit centraal staan.

Hybride werken lijkt na corona vaste voet aan de grond te krijgen. Deels op kantoor, deels thuis en deels op andere plekken. Hoe kunnen wij toegevoegde waarde blijven bieden in de toekomst, was de vraag die dik omrand op ons netvlies stond de afgelopen maanden. Met interesse hebben we de ontwikkelingen in de markt, ervaringen van thuiswerkers en meningen van werkgevers gevolgd, om doordacht met die nieuwe inzichten kennis, ervaring en creativiteit in te zetten voor de doorontwikkeling in onze dienstverlening en producten. Steeds vaker en harder klonk daar het geluid van het hybride werken, waarbij het kantoor nog slechts een van de plekken is waar medewerkers komen om hun werk te doen. Wat is er dan belangrijk? Welke dienstverlening is gewenst? Aan het antwoord op deze vragen hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt. Onze overtuiging is dat het kantoor van de toekomst een plek is waar je elkaar ontmoet en in verbinding kennis en inspiratie deelt. Een zogenaamde ‘energiehaard’, waar je elkaars creativiteit stimuleert. Een plek die bruist van de energie,  ongeacht hoe vaak en regelmatig we er wel of niet gaan zijn. Eten en drinken blijft een verbindende factor. De combinatie van oprechte gastvrijheid en de juiste cateringvoorzieningen hebben een belangrijke rol binnen deze energiehaard.  

Gemak en flexibiliteit
Opdrachtgevers geven aan dat de behoefte binnen bedrijfscatering aan vers, gezond en lekker eten blijft, maar wél in combinatie met meer gemak en flexibiliteit. Dat betekent goed eten, op meerdere momenten door de dag heen beschikbaar, inspelend op de actuele bezetting in het pand. Met die wetenschap hebben wij het concept Souplesse ontwikkeld. Met Souplesse business catering à la carte haal je de kwaliteit van Hutten in huis, zonder groot cateringteam op locatie en zonder vast contract. Een vers ontbijt, tussendoortjes, lunch of diner, dagelijks aan te passen aan de verwachte bezetting. Onze chefs bereiden zoveel mogelijk voor in onze ambachtelijke keuken in Veghel. Van daaruit regelen we zelf de logistiek naar iedere gewenste locatie. Naast flexibiliteit zorgt Souplesse ook voor impact op het gebied van duurzaamheid. Door de afname precies af te stemmen op het aantal gasten zal er minder waste zijn. Daar zijn we best trots op. Benieuwd of Souplesse ook aansluit op jouw toekomstvisie op huisvesting en werkplekken? Lees meer op de website of neem contact op.

Lees hier meer over de flexibele cateringdienstverlening Souplesse.