Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Bijzonder welkom voor nieuwe samenwerkers

In mei begon ik met mijn nieuwe uitdaging bij Hutten. Na de nodige vlieguren te hebben gemaakt, werd het de hoogste tijd om dit bijzondere bedrijf nog beter te leren kennen. Die kans kreeg ik op de laatste dag van juni tijdens een welkomstbijeenkomst voor nieuwe samenwerkers. In het Hutten Culinair Centrum in Veghel kregen wij een afwisselend programma voorgeschoteld om de organisatie nog beter te leren kennen. En ook elkaar, want dat is net zo belangrijk.

Wij werden welkom geheten op een manier die typerend is voor Hutten. Met een hapje en een drankje werden wij ontvangen in het auditorium. Hier vond dan ook het allereerste onderdeel van de middag plaats. In de vorm van een speeddate leerden wij, de nieuwe samenwerkers, elkaar kennen. Na een halve minuut klonk er een toeter en ging je naar de volgende persoon. Uit deze oefening bleek ook wel hoeveel verschillende soorten mensen er werkzaam zijn binnen Hutten. Van mensen uit bedrijfsrestaurants tot en met samenwerkers van decor. En nog veel meer.

Kijkje in de keuken

Nadat we elkaar een beetje beter leerden kennen, kwam Pascal Verheugd een inspirerend verhaal vertellen over Hutten. Hij nam ons mee in de geschiedenis van de Veghelse onderneming. Want het is belangrijk om te weten waar je vandaan komt. Dat geldt voor mensen maar zeker ook voor bedrijven. Na het onderonsje met onze HR-directeur, was het tijd voor een korte break om daarna de middag te vervolgen met een toer door het Hutten Culinair Centrum.

We mochten letterlijk een kijkje nemen in de keuken. Dat is het kloppende hart van Hutten waardoor er iedere dag op vele plaatsen in het land mensen zich kunnen verlekkeren aan smaakvolle sappen en voedingsrijke producten. Na de rondleiding kregen we nog een aantal workshops en presentaties voorgeschoteld. We werden bijgepraat over vitaliteit, styling, gastvrijheid en De Guijt. De wijzers van de klok leken sneller te draaien dan normaal en zo kwam het einde van deze dag met rasse schreden dichterbij.

Tijdens deze dag heb ik in ieder geval Hutten nog beter leren kennen dan al het geval was. En hopelijk kent Hutten mij nu ook een stuk beter.