Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Bob Hutten meest invloedrijke persoon in Nederlandse catering

“Een uitstekende ambassadeur van de branche”, zo omschrijft Misset Catering Bob Hutten. De directeur-eigenaar van cateringbedrijf Hutten staat bovenaan de lijst van meest belangrijke en invloedrijke personen in de Nederlandse Catering, die Misset Catering voor de vierde keer samenstelde.

In de lijst staan elf nieuwe namen, mensen die de trend zetten met ambachtelijke en gezonde voeding en pioniers die het onmogelijke mogelijk maken. Ook bij Hutten staan ambachtelijk, eerlijk, duurzaam en gezond centraal als het om voeding gaat. Maar Hutten gaat verder. Zo hebben zij een duurzaam huislabel: De Guijt. Al meer dan 600 producten van De Guijt zijn te vinden in meer dan 140 bedrijfsrestaurants. Hiervoor werkt Hutten samen met 24 lokale boeren, People4Earth, dierenartsen en Platform Verduurzaming Voedsel.

Het verder doorontwikkelen van het verduurzamen van de keten, vitaal gedrag, specialistische voeding en voedselverspilling staan centraal in projecten die Hutten onder de vlag van het Hutten Innovatie Centrum oppakt met partners als de Wageningen Universiteit en Plus Supermarkten. En Hutten is actief bezig met het verder ontwikkelen van speciale programma’s voor bijvoorbeeld de zorgmarkt. Zo eten patiënten van Ziekenhuis Bernhoven in Uden (én hun bezoekers) sinds een jaar elke dag à la carte. Hutten verzorgt er sinds april 2013 de catering: het totale eet- en drinkconcept voor patiënten, gasten en medewerkers van het ziekenhuis.

Bob Hutten is nummer 1 geworden van de ranglijst, omdat hij zich sterk maakt voor het belang van eten, drinken en ambiance voor bedrijven en organisaties. Bob Hutten: “En als cateraar zijn we niet alleen bezig met vernieuwing op het gebied van voeding. Hutten is een duurzaam groeiplatform voor talent en gaat voor het geluk van samenwerkers, opdrachtgevers en omgeving. Maximaal talent ontplooien om ieder de kans te geven boven zichzelf uit te stijgen. Social return is een belangrijk onderdeel van ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. We leven volgens de waarden verantwoordelijkheid, trots, respectvol, vernieuwing en transparantie. 1360 samenwerkers zijn dagelijks bezig in de partycatering, bedrijfscatering, hospitality services, foodservice en foodcare.”