Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Broederkapel Veghel officieel open

Klokslag 12 uur stapten ze binnen: Mien van der Heijden en Ria van der Zijden. De allereerste gasten van de Broederkapel in Veghel. Of ze konden lunchen… Uiteraard! Gastvrouw Liselotte heette de twee dames hartelijk welkom. De twee vriendinnen uit Heeswijk-Dinther hadden gelezen dat de locatie zou openen. Maar ze wisten niet precies meer wanneer.

Ze besloten een kijkje te nemen. Aangenaam verrast door het warme welkom, proostten ze met Liselotte op de opening. ‘Jullie hebben ons al gewonnen hoor, ik kom hier zeker terug!’ De afgelopen weken is hard gewerkt om de deuren vandaag te kunnen openen. Onder andere via Twitter en Facebook hebben jullie al enkele mooie beelden voorbij zien komen van het gezellige en sfeervolle interieur van deze locatie. Vandaag scheen de zon uitbundig door de glas-in-lood ramen. Mien en Ria genoten zienderogen. De twee kennen elkaar al heel lang, waren vroeger collega’s. Ze hebben beiden veel meegemaakt en willen graag genieten, ook van de kleine dingen. Mien: ‘Wat een prachtige locatie. Dit is helemaal in mijn stijl. Ik ga hier zeker een High Tea organiseren voor de buurvrouwen. En ik zal het verder vertellen, want het moet toch van mond tot mond gaan, he?’ Ria vult aan: ‘Ja, en ik kom hier nog een keer met mijn dochter terug. Hebben ze hier eigenlijk cadeaubonnen? Ja, oh dan wil ik er straks een meenemen.’

De komende tijd staat in het teken van het verder verfijnen van het concept, van arrangementen samenstellen en de samenwerking met lokale partijen zoeken. Natasja Hutten-Dijkmans zal daar de eerste maanden veel tijd in steken, terwijl Liselotte met een aantal samenwerkers de dagelijkse operationele werkzaamheden voor haar rekening neemt. We wensen al deze samenwerkers veel succes, zonnige dagen en natuurlijk net zulke zonnige gasten toe als Mien en Ria.