Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Broederkapel zet zichzelf in twee jaar op de kaart

Op 20 maart bestaat de Broederkapel in Veghel precies twee jaar. Sinds de opening staan samen beleven en genieten er centraal. Het restaurantconcept sluit naadloos aan op de traditie van het oude sfeervolle pand, de plek waar vroeger monniken samen leefden, werkten en baden. En dat bleef niet onopgemerkt. Steeds meer gasten uit het hele land weten de bijzondere kapel te vinden voor een genietmoment. De Broederkapel breidde haar openingstijden en haar aanbod in assortiment en arrangementen de afgelopen jaren dan ook flink uit. Het maakt de kapel tot een locatie voor elke bijzondere gebeurtenis, privé en zakelijk.

Op het moment dat je de kapel binnenstapt, voel je de historie die het pand ademt. Twee jaar geleden startte de Broederkapel met een concept dat aansloot op die sfeer van samen zijn; samen proeven, genieten, delen en beleven van gerechtjes geserveerd op een etagère tijdens een High Tea of High Lunch. Gastvrouw Jill Witlox: “Het concept vormt de basis, dat breiden we vanuit het gedachtegoed uit met nieuwe activiteiten en producten, zoals seizoensproducten en de samenwerking die we zoeken met vaste partners uit Veghel en omstreken. Zo kun je bij ons nu ook terecht voor een lunch à la carte of borrel én bijzondere belevenissen: kinder- en vrijgezellenfeestjes, baby showers, walking en sharing diners, bruiloften en buffetten. Daarnaast worden er samen met professionals workshops over make-up, servies decoreren, bloemsierkunst en sieraden maken verzorgd. Ook voor zakelijke bijeenkomsten zet de Broederkapel haar deuren wijd open om uit de dagelijkse routine in een creatieve en verrassende omgeving te vergaderen, lunchen of borrelen. Persoonlijke aandacht hebben we het afgelopen jaar nog meer centraal gesteld. Jouw speciale drankje, je lievelingsgerecht, we proberen aan alle wensen tegemoet te komen voor het ultieme genietmoment."

Altijd smakelijk, vers en gezond, voor iedereen
De Broederkapel werkt met ambachtelijke en verse producten van het duurzame label De Guijt. Om voor al haar gasten van betekenis te zijn biedt de Broederkapel een complete gluten-, lactose-, en tarwevrije High Tea aan.

Een High tea vol liefde
Dat de Broederkapel landelijke bekendheid begint te verwerven, bleek onlangs ook toen de kapel het decor was voor de opnames van een televisieprogramma. Peter van der Vorst wist de kapel in het Broedershofje te vinden voor zijn programma 'Married at first sight'. Op 12 april is de uitzending daarvan te zien op RTL 4. De Broederkapel liet zich door het programma inspireren en stelde een speciaal 'Love at first sight'-arrangement samen. Kom je ook proeven? De deuren van de Broederkapel staan open van woensdag tot en met zondag van 10 uur tot 17 uur.

Meer informatie: www.broederkapel.nl