Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Header Blog Hutten 1800x600 08 hashdf1c6981e4548140

Dankbare terugblik op samenwerking met Villa Pardoes

Meer dan tweehonderd samenwerkers van Hutten zijn de afgelopen jaren op vrijdagavond afgereisd naar Villa Pardoes om er het welkomsbuffet te verzorgen voor de gezinnen die er die week zouden verblijven. Onze kok Henri van den Einden is een van de drijvende krachten achter de coördinatie. Zelf was hij al zestien keer aanwezig in Kaatsheuvel. De vrijwilligers van Villa Pardoes zetten hem er al eens voor in het zonnetje. Deze keer was het aan Henri om hen te bedanken voor hun inzet en toewijding en de fijne samenwerking met Hutten.

Op vrijdag 30 november stapte Henri voor de laatste keer in het busje met daarin het eten voor het buffet van Villa Pardoes. “We hebben ruim twee jaar elke vrijdagavond een buffet verzorgd voor de  gezinnen van de kinderen die lijden aan een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte. Hutten wil van betekenis zijn en dat willen we ook actief uitdragen. Vandaar dat we een beroep deden op onze samenwerkers om zich op te geven om deze vrijdagavonden te helpen bij Pardoes. Meer dan tweehonderd samenwerkers hebben hieraan gehoor gegeven en gingen in tweetallen naar Kaatsheuvel. Sommigen hadden nog niet eerder in zo’n grote bus gereden, dus daarvoor hadden we een instructie gemaakt. En op de avond zelf was ik altijd bereikbaar voor vragen, bijvoorbeeld over diëten. Zelf vond ik het elke keer een bijzondere ervaring. De ouders en kinderen komen die avond aan en zijn altijd wat onwennig en gespannen. Ik vond het fijn ze te zien ontspannen tijdens de maaltijd. Een keer kwam er een jongetje naar me toe om me te zeggen dat hij nog nooit zulke lekkere kibbeling had gegeten. Dan ben je wel even stil.”

"Hutten ontzettend bedankt"
“De vrijwilligers van Villa Pardoes heb ik in de afgelopen jaren ook beter leren kennen,” vervolgt Henri. “Elke keer als het buffet stond en de gasten aan het eten waren, gingen wij bij hen zitten om te eten. Dan hoor je daar ook de bijzondere verhalen van de mensen die daar vaak al jarenlang elke vrijdag klaarstaan. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik hen een bedankje mocht geven namens Hutten.” Dat de samenwerking van twee kanten als zeer positief werd ervaren, bevestigt ook Olaf Jungerius van Villa Pardoes: “Voor zo’n 1.500 Villa Pardoes-gezinnen begon hun vakantieweek heerlijk ontspannen met een echt Hutten-buffet. Extra bijzonder was de inzet van jullie samenwerkers die als vrijwilliger het buffet begeleidden. Na ruim twee jaar heeft Hutten aangegeven graag een andere partij deze mogelijkheid te gunnen, waar we natuurlijk alle begrip voor hebben. Vanaf vrijdag 7 december zal Joost Donders Catering uit Kaatsheuvel het stokje van jullie overnemen. Namens al onze gasten, vrijwilligers en medewerkers willen we alle betrokkenen ontzettend bedanken voor deze mooie en plezierige samenwerking.”

Wij kijken dankbaar terug op een prachtig initiatief waarin wij als Hutten bij konden dragen aan het geluk van anderen en wensen alle vrijwilligers en medewerkers van Pardoes en natuurlijk Joost Donders Catering heel veel succes.