Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

De keuken: het kloppende hart van Hutten

Het kloppende hart van onze organisatie is onze keuken in het Hutten Culinair Centrum in Veghel. Met maar liefst 1.400m² hebben we de grootste ambachtelijke keuken van Brabant! Met deze keuken zorgen we er iedere dag voor dat de onze gasten niets tekort komen. Van verfrissende sappen en verrukkelijke salades tot smaakvolle soepen en heerlijke broodjes. En wil jij dat eens met eigen ogen zien? Dat kan! We geven iedereen graag een kijkje in deze keuken. Letterlijk. Onze gastheer, Frenk van den Berg, leidt je graag rond. En als jij het ook leuk vindt om zelf aan de slag te gaan in de keuken, dan kan dat tijdens een kookworkshop!

De keuken in het Hutten Culinair Centrum is het hart van onze organisatie. Deze is dan ook onderverdeeld in de institutionele, de centrale warme en koude keuken. Dagelijks worden er honderden liters verse soep getrokken en vindt er mise en place plaats voor de party- en bedrijfscatering. In de institutionele keuken van Hutten worden elke dag alle maaltijden voor ziekenhuis Bernhoven en diverse andere zorginstellingen geportioneerd en geassembleerd. Deze keuken draait bijna 24 uur per dag. 's Nachts worden de broodjes en lunches bereid en de verse sappen geperst. Al onze producten worden door onze keukenbrigade op een ambachtelijke manier met verse ingrediënten bereid. Doordat we deze ingrediënten zelf selecteren bij onze Helden van De Guijt, kunnen we werken met verse producten en zo de meest gezonde en lekkerste gerechten maken. Samen met de afdeling Productontwikkeling werken we voortdurend aan aanpassing en verbetering van recepturen. Het doel is altijd een nog beter en gezonder product te maken en het assortiment afwisselend en uitdagend te houden, zowel voor de gasten als voor de koks.

Van productiekok tot Top Chef

De keuken is een bedrijf op zich en iedere dag werken vele koks samen om het lekkerste resultaat te behalen. En als kok kun je niet alleen je hart ophalen in het Hutten Culinair Centrum: de mogelijkheden om te koken binnen Hutten zijn héél divers. Van productiekok in de assembleerkeuken tot Top Chef in een van onze gespecialiseerde bedrijfsrestaurants, zoals Microsoft. In totaal hebben we meer dan 150 bedrijfsrestaurants waar onze koks dagelijks zorgen voor een verse lunch of smakelijk diner. En wat dacht je van alle feesten en partijen waar de partijkoks de laatste hand leggen aan de mise en place en ze in het zicht van de gast koken.

Ben je geïnteresseerd en wil je een kijkje nemen in de keuken van het Hutten Culinair Centrum óf jezelf eens een echte kok wanen tijdens een kookworkshop? Je bent van harte welkom! Neem hiervoor contact op met Frenk van den Berg.

Om een indruk te krijgen van onze keuken, vindt je hieronder een kleine impressie van de Hutten Ideeëntuin. Deze wordt namelijk gehouden in onze ambachtelijke keuken.