Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
VERSPILLINGSFABRIEK1 hashe9e54e6dc52d0842

De Verspillingsfabriek genomineerd voor WSD Innovatieaward

De Verspillingsfabriek in Veghel is de zesde genomineerde voor de WSD Innovatieaward. WSD heeft ter ere van haar 60-jarig jubileum deze award geïntroduceerd. In het jubileumjaar gaat WSD acht organisaties nomineren vanwege hun innovatieve activiteiten op het gebied van werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In november wordt de winnaar bekendgemaakt. Spannend dus!

Algemeen directeur van WSD Jan Simons overhandigde woensdag De Verspillingsfabriek een cheque van 1.000 euro. Directeur Corien Poederbach van De Verspillingsfabriek: "Onze visie om toe te voegen aan een beter, gezonder, comfortabeler, eerlijker, eenvoudiger, leuker en duurzamer leven maakt dat we in deze veranderende wereld meer dan ooit een enorme maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Daarom werken we met duurzame producten van ons eigen huislabel De Guijt en zetten we het geluk van onze samenwerkers, zoals wij onze medewerkers noemen, centraal in ons HR-beleid. Groeien naar geluk en jezelf maximaal ontwikkelen, dat gunnen wij iedereen."

De Verspillingsfabriek werd aan het begin van dit jaar geopend op initiatief van Bob Hutten. De productie in de fabriek gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels liggen de eerste Barstensvol-soepen uit de fabriek in de schappen van de EMTÉ. Bij Hutten werken momenteel 90 mensen die volgens de wettelijke kaders een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.