Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Een bruisend weekend met Hutten

Het is zomer en dus is er super veel te doen en te beleven in het hele land. Zo ook in Rotterdam. Dit weekend verzamelen namelijk alle jazz-liefhebbers van Nederland zich in de Rotterdamse Ahoy. Daar vindt de veertigste editie plaats van het wereldberoemde North Sea Jazz festival. Dit jaar is ook Hutten voor het eerst aanwezig bij dit mooie evenement. We zijn er op een aantal plaatsen aanwezig om de bezoekers tussen de optredens door te verwennen met een hapje en een drankje. Naast het genieten van artiesten als Lady Gaga, John Legend en Lionel Richie worden de jazzliefhebbers ook op culinair vlak ongetwijfeld verrast.

Niet zo'n muziekliefhebber, maar toch graag op pad? Dan kun je morgen terecht bij BAS Nijmegen. Vanaf 10.00 uur start daar een open dag waarbij de bezoekers een kijkje kunnen nemen in het vernieuwde pand. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de nieuwste trucks te bewonderen. En je kunt er zelfs een proefrit maken in de allernieuwste modellen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Hutten zorgt er samen met BAS Nijmegen voor dat je niets tekort komt. Ambachtelijke zoetigheden, huisgemaakte dranken en een heerlijke barbecue zijn onder meer aanwezig.

Food Truck Festival Trek

Ook in Den Bosch is er dit weekend iets ontzettend leuks te doen. Daar vindt namelijk het gratis Food Truck Festival Trek plaats. In het Paleiskwartier in Den Bosch zullen tientallen mobiele keukens het park omtoveren tot een groot openluchtrestaurant. Ook is er het nodige vermaak in de vorm van theater en livemuziek. En als je dan toch in de buurt bent, bezoek dan zeker ook Smaaklokaal Hutten. Strijk neer op het terras en geniet van een van de B&B festivaldeals.

Hutten en events

Al meer dan twintig jaar helpt Hutten bij de organisatie van verschillende evenementen. Doordat wij een eigen styling- en decorteam in huis hebben, kunnen wij ieder concept tot in de puntjes uitwerken. Voeg daarbij nog ingrediënten toe als oprechte gastvrijheid en het meest verse en lekkere eten en drinken en een fantastisch eindresultaat zal het gevolg zijn. Vorige maand verzorgden we bijvoorbeeld nog de hospitality en het eten en drinken in het VIP-dorp en twee restaurants bij Topshelf Open in Rosmalen. En wat was het weer leuk!