Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Een vlammende terugblik op de zomer

De schoolvakanties zijn begonnen of staan op het punt van beginnen. Dat betekent dat we massaal weer gaan genieten van alles wat de zomer zo fijn maakt. Zon, zee, strand, tijd voor ontspanning. Het is een tijd waarin we veel mooie momenten meemaken. En wat is er leuker dan deze herinneringen delen met vrienden, familie of collega's? Dat kan in september op het strand van Aquabest nabij Eindhoven tijdens 'Vuur&Vlam'.

Op een unieke eenmalige pop-up locatie organiseert Hutten samen met Roem Events een eigen mini-festival. Jouw event begint met een overheerlijke BBQ. De authentieke smokers en robuuste barbecues zetten de toon. De bereiding van vlees, vis en het rijke buffet maken het plaatje compleet. Want de verrukkelijke geur van spareribs en biefstuk op het vuur blijft onevenaarbaar. En dat is nog niet alles.

Muzikaal genieten

Wanneer de laatste rookdampen van de barbecue zijn verdwenen, worden de kampvuren nog eens extra opgepookt. Een DJ creëert een intieme setting en bouwt langzaam op tot een knallende apotheose waarbij niemand meer stil kan staan. In een sfeervolle omgeving wordt een mooie herinnering gecreëerd. En kan jij jouw batterij nog een keer opladen zodat je na de vakantie weer kan vlammen!

Dit pop-up event is beschikbaar vanaf 300 personen. Vier uur lang relaxen tijdens jouw mini-festival en genieten van muziek, gegrild vlees en zomerse drankjes. Iets voor jou? Kijk dan hier!