Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Evoluon krijgt TripAdvisor-certificaat Uitmuntendheid 2017

Het Evoluon in Eindhoven heeft van TripAdvisor het Certificaat van uitmuntendheid 2017 ontvangen. De wereldwijd populaire website waar deelnemers onder meer reisaccommodaties, bezienswaardigheden en horecabedrijven beoordelen, reikt het certificaat uit aan instellingen die 'consistent geweldige service bieden en een superieure klantervaring leveren'. In de beoordeling was een belangrijke rol weggelegd voor het eten- en drinkenconcept. Hutten verzorgt in het Evoluon sinds zeven jaar de catering voor alle evenementen en runt het restaurant. Het mag duidelijk zijn dat we hartstikke trots zijn op onze samenwerkers in het Evoluon die met hun inzet mede voor deze waardering hebben gezorgd.

TripAdvisor hanteert een aantal criteria bij het bepalen of een horecabedrijf in aanmerking komt voor het certificaat. Zo moet een organisatie minimaal 12 maanden geregistreerd staan op de website, een minimum aantal beoordelingen hebben ontvangen en ten minste een waardering van 4 uit 5 behouden. Evoluon-directeur Franc Dubbelman werd 'compleet overdonderd' door het nieuws van het behalen van het certificaat. “Natuurlijk monitoren wij reacties op websites als TripAdvisor. Maar deze waardering, dat zag ik niet aankomen. Dat wij uit maximaal 5 punten er gemiddeld 4,5 scoren, is veelzeggend."

Hoog culinair niveau
Zonder Hutten was het niet gelukt, zegt Dubbelman. “Gasten geven aan op positieve wijze te worden verrast te door de keuken. Ik ben trots dat Hutten de catering verzorgt. Culinair is het van een hoog niveau en dat merken restaurantbezoekers. En daarbij, Hutten is een zeer creatieve partner. We werken nu zeven jaar nauw samen en van beide kanten bevalt het heel goed. Het culinaire vakmanschap van Hutten is van doorslaggevend belang geweest in het verkrijgen van het certificaat."

Vijftig jaar Evoluon
Het Evoluon vierde vorig jaar haar vijftigjarig bestaan. In die halve eeuw groeide het uit tot een iconische locatie in Eindhoven en omgeving. In de jaren zestig kreeg de stad Eindhoven de karakteristieke 'UFO' als centrum van wetenschap en techniek cadeau van Philips. Tegenwoordig is het vooral in gebruik voor congressen, vergaderingen en andere evenementen. Op jaarbasis vinden er gemiddeld 200 evenementen plaats.

Wat kunnen wij voor jou betekenen in het Evoluon? Laat je hier inspireren of neem direct contact met mij op via bram.meijer@hutten.eu of Maarten van Zeeland van het Evoluon: Maarten.vanZeeland@regus.com.