Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Fijne geefdagen!

Delen is leuk, maar wat is er nu mooier dan iets aan een ander geven? Daarom werd vorig jaar Samen Geven toegevoegd aan ons sociale intranet Mijn Hutten. Met Samen Geven hebben onze samenwerkers de mogelijkheid om met sociaal kapitaal een goed doel naar keuze te steunen. En dat kan van alles zijn. Van verfblikken voor de kantine van hun sportclub tot het steunen van een van de bekendere doelen. Speciaal voor kerst hebben de samenwerkers van Hutten nieuw sociaal kapitaal gekregen. Zo kunnen zij ook in het nieuwe jaar weer mooie initiatieven ondersteunen.

Het afgelopen jaar groeide Hutten weer hard. Met een bakkerij, de Schouwburg in Cuijk, Revalidatiekliniek St. Jacob, Brasserie de Poorten en meer dan dertig bedrijfsrestaurants. Steeds meer mensen op meer locaties. Bijna 1600 samenwerkers doen nu dagelijks hun best om voor gasten van betekenis te zijn. Om met elkaar verbonden te blijven, hebben we sinds een jaar Mijn Hutten. En Mijn Hutten heeft haar meerwaarde in deze groei dit jaar weer bewezen.

Mijn Hutten verbindt samenwerkers
Een groot deel van onze samenwerkers woont in het Brabantse land waar Hutten ook haar wortels heeft. Maar de groei zit de laatste jaren vooral in de Randstad. We ontmoeten elkaar op Mijn Hutten. De tijdlijn van Mijn Hutten wordt iedere dag gevuld met inspirerende berichten van de mooiste culinaire creaties, bedankbrieven van tevreden gasten en opdrachtgevers en ook persoonlijke geluksmomenten. Er wordt niet alleen maar vreugde en verdriet met elkaar gedeeld maar ook kunnen we via Samen Delen gebruik maken van elkaars spullen. Zo deelden we een boot, camera's en zelfs een sportwagen.

Samen Geven
Vorig jaar werd Samen Geven toegevoegd aan Mijn Hutten. Met Samen Geven hebben de samenwerkers de mogelijkheid gekregen om met sociaal kapitaal een goed doel naar keuze te steunen. Het maakt trots om te zien dat er zoveel mensen in onze organisatie zich in willen zetten voor een ander. En dat 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Voor welk goed doel zet jij je graag in?