Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

FlexiCurity verhoogt kwaliteit van onze dienstverlening

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers, kijken we steeds waar we kunnen verbeteren. Zo is het inplannen van mensen altijd een uitdaging. Begin dit jaar zijn we daarom gestart met het project FlexiCurity. Het doel is om zo een grote flexibele schil van regio-samenwerkers op te bouwen. Mensen in eigen dienst dus, die we in kunnen zetten binnen onze bedrijfsrestaurants, op events, in hospitality services en onze andere diensten. De eerste maanden zitten erop en graag deel ik met je hoe die zijn verlopen.

Als je een beetje in de materie zit, vraag je je misschien af hoe het dan zit met uitzendkrachten. Zijn die niet goed genoeg? Daar kan ik gelukkig ontkennend op antwoorden. Uitzendkrachten zijn prima krachten. In de piekperiodes blijven we dan ook zeker werken met kwalitatief goede uitzendkrachten via partners als Tempo Team, JMW en Mise en Place. Waar het bij ons om gaat, is dat we onze dienstverlening steeds naar een hoger niveau willen tillen. Door op deze manier te werken snijdt het mes aan twee kanten. Stel je komt als regio-samenwerker bij ons binnen. Dan kun je dus op meerdere plekken en binnen verschillende bedrijfsonderdelen worden ingezet. Je wordt overal ingewerkt en leert Hutten dus razendsnel kennen. En wij jou! We houden zo de kwaliteit hoog, want we hoeven minder mensen in te werken. 

Doorstromen naar een vaste locatie
Het is de bedoeling dat we bij nieuwe vacatures straks eerst kijken in de pool van regio-samenwerkers. Je hebt dus kans om snel door te stromen naar een vaste locatie. Zo is het eigenlijk ook een mooi instroomtraject bij Hutten. Monique van Doorn is zo’n regiokracht, zij zegt over haar werk: “Ik vind het erg leuk om te doen. Door de diversiteit van locaties waar je komt, ontmoet je steeds verschillende mensen en leer je veel bij. Iedere locatie heeft zijn eigen manier van werken en overal heb je verschillende werkzaamheden. Echt saai wordt het nooit. Collega's zijn blij dat je er bent omdat daardoor iemand anders vrij kan zijn of de plaats opgevuld wordt van een zieke collega.”

Uitbreiding pool
We zullen de pool aan blijven vullen met nieuwe samenwerkers. We hebben nu zo’n zestig mensen, dit aantal moet groeien naar ongeveer 150 regiokrachten. In de pool zitten zowel cateringmedewerkers als koks en we werken landelijk in diverse regio’s. 

Heb jij interesse om als regio-samenwerker aan de slag te gaan? Neem dan via de mail contact op met onze recruiter Rob Loose. Je mag mij ook altijd bellen (06- 46930779) of mailen voor meer informatie.