Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Gastvrijheid is een stap extra zetten

Iedere dag willen wij onze gasten verrassen met overheerlijke, verse en ambachtelijk bereide maaltijden. Maar ook met onze gastvrijheid wil Hutten de verwachtingen van de gasten overtreffen. Dat kunnen wij niet bereiken zonder de inzet en expertise van onze samenwerkers. Een van deze mensen is Christa Labberton, die in korte tijd de harten van haar gasten en onze opdrachtgever voor zich wist te winnen!

Christa zorgt er iedere dag voor dat de gasten en medewerkers bij Abbvie in Zwolle kunnen genieten van heerlijke maaltijden. Dat doet zij met de nodige gastvrijheid. “Je moet proberen je in te leven in de gasten. Wat vinden zij prettig? Welke behoeftes hebben zij? Daarnaast moet je altijd de nadruk leggen op wat mogelijk is. Wanneer er plotseling extra gasten komen, moet je hen met open armen ontvangen in plaats van afwijzen. Je moet een stap extra zetten als dat nodig is."

Verwachtingen overtroffen

Bij Abbvie in Zwolle maken ze sinds kort kennis met de gastvrijheid van Hutten. Daarvoor zorgt Christa samen met haar team. “Wij zijn daar een tijd terug begonnen met het leveren van onze diensten. Dat doen wij vanuit de Hutten filosofie. Iedere keer ga je voor het maximale en probeer je de verwachtingen van de bezoekers weer te overtreffen."

Dat laatste is goed gelukt. Abbvie heeft laten weten dat er een extra samenwerker mag komen. En dat is goed nieuws voor Christa. “Het bedrijf toont met dit besluit aan dat zij tevreden zijn over de geleverde diensten. Op deze manier kunnen wij ook de kwaliteit blijven leveren die wij graag bieden." Hutten is enorm trots op Christa en haar team en wenst hen veel succes toe.