Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Geluk centraal stellen, hoe doe je dat?

Even wat droge feitjes: bedrijven waar de werknemers gelukkig zijn, zijn tot 33 % winstgevender, 45 % productiever, 300 % innovatiever, hebben 37 % hogere verkoop, 50 % minder veiligheidsincidenten en 66 % minder uitval door ziekte. Deze cijfers liegen er niet om. Geluk levert dus veel op. Dat hoef je ons niet te vertellen. Maar hoe doe je dat precies, geluk centraal stellen?

Bij Hutten zetten we het geluk van ons menselijk kapitaal al jaren centraal, omdat we er oprecht in geloven dat je van daaruit pas kunt bijdragen aan het geluk van anderen. We vertellen je graag hoe wij dat aanpakken.

Ruimte voor talent
Hutten wil de beste werkgever zijn. Dat betekent voor Hutten: echt interesse tonen, oprechte aandacht geven en bovenal talenten de ruimte geven. Bij Hutten ben je de regisseur van je eigen toekomst. Jij krijgt de kans om na te denken over wat je wilt, om te onderzoeken, te proberen, fouten te maken en te slagen. Zo kom jij tot nieuwe inzichten en bouwen wij aan een duurzaam groeiplatform van talenten en geven we iedereen de kans boven zichzelf uit te stijgen. Hutten vindt dit zo belangrijk, omdat ze anders niet maximaal kan presteren.

Veilig werkklimaat
Elke dag levert Hutten topprestaties, samenwerkers moeten elkaar begrijpen en elkaar vertrouwen, er samen voor gaan. Daarbij is een veilig werkklimaat belangrijk. Dat je jezelf kunt zijn en fouten mag maken, dat je je vrij voelt om ideeën aan te leveren om ons allemaal beter te maken. Meedenken en meedoen, een teamgedachte. Het van betekenis zijn geldt dus ook voor alle samenwerkers van Hutten: we zijn er voor elkaar, we helpen elkaar!

Vanaf het begin
Hutten steekt veel in het werkgeluk van samenwerkers. Dat begint al als je bij Hutten in dienst komt. Veel samenwerkers gaan bij ons aan de slag na een succesvolle sollicitatie, anderen komen bij ons in dienst vanuit een contract bij een ander (catering)bedrijf. De manier waarop je bij Hutten binnenkomt, maakt niet zoveel uit. Vanaf jouw eerste werkdag ben je een samenwerker van Hutten. En of je nu in Veghel, Groningen of Amsterdam werkt jij bent vanaf dag één, een van de visitekaartjes van Hutten. Je krijgt een inwerkprogramma dat helemaal is afgestemd op jouw functie. Daar horen bijvoorbeeld ook trainingen bij. Om je kennis te laten maken met Hutten en met ons gedachtegoed, nodigen we je uit in het Hutten Culinair Centrum in Veghel voor een introductiebijeenkomst. Daar krijg je letterlijk een kijkje in de keuken en vertellen we je over de organisatie en niet te vergeten over de visie: Beste, Leukste en Gelukkigste. Met het Insight Discovery Profiel krijg je inzicht in hoe jij als persoon bent in je werk. Creatieveling, motivator, bemiddelaar of planner; we hebben ze allemaal nodig bij Hutten. Het gaat dus niet om goed of fout, maar het helpt ons bij het samenstellen van teams waarin alle kleuren en talenten vertegenwoordigd zijn. En het geeft jou inzicht in waar jij goed in bent.

Ondernemer in je eigen loopbaan
Deze inzichten helpen je om te groeien. Je leidinggevende is je sparringpartner als het gaat over groei. Bij Hutten ben je 'ondernemer van je eigen loopbaan'. Je loopbaanontwikkeling richt zich op jouw toekomstvisie en welke rol Hutten heeft in het verwezenlijken van jouw droom.

Meer weten? Interesse in de visie van Hutten? Of lijkt dit wel dé plek waar je wilt werken? Bekijk dan onze corporate film of ga naar de website.