Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Gewoon een dik feest!!!

Vaak hebben we het over de boodschap, een doel bereiken en return on investment tijdens een evenement, helemaal super! Alleen wat is het lekker om ook gewoon eens ouderwets te feesten op een te gekke locatie, met een fantastisch trendy decor, culinair met de WOW-factor en een knallende festivalband met een bekende Nederlander als artiest op het podium. Kortom het DAK eraf feesten! Samen aan de slag om alle gasten een onvergetelijke avond te bezorgen; we deden het laatst voor een modeketen in Nederland. De opdracht was: we willen nu echt eens een knalfeest! En dat was het!

De organisatie had gekozen voor de Orangerie in 's-Hertogenbosch als decor voor deze avond. Het feest begon al in de bussen tijdens het ophalen van de gasten uit alle hoeken van Nederland. Zij werden getrakteerd op een flesje wijn en een lekker vullend hapje. Eenmaal in de Orangerie aangekomen, kregen ze van de Trend Girls een glaasje parelmoerbubbels en keken ze hun ogen uit. De Orangerie schitterde met te gekke verlichting, strak meubilair en een live 'coocking eiland'. Op het podium stond de setting van Big Bird al klaar.

Floating balloon trays
Zij trapten de avond met een hoop energie af. Deze fantastische festivalband slingerde moeiteloos het ene nummer na het andere, zonder pauzes het publiek in. Iedereen wilde vooraan staan! 'Floating balloon trays' met hapjes zweefden boven de gasten, het kookeiland grilde er lustig op los met trendy hamburgertjes en ook een puntzakje friet kwam rond…. Smullen! Als klap op de vuurpijl zorgde Berget Lewis nog een half uur voor een knallend optreden, waarna Big Bird het laatste uur tot een denderend einde bracht…..

Soms mag het ook gewoon een feestje zijn, maar dan wel het beste feestje, met de beste gasten, de beste gastheren en dames, het beste entertainment, het beste culinair en de beste sfeer in de beste ambiance! Toch nog 'verbindend' als boodschap!?..... Ik zeg: vraag het de gasten…!

Sem de Vries is regiomanager party- en locatiecatering bij Hutten. Een keertje sparren met Sem over jouw beste feest? Neem dan contact op via: sem.devries@hutten.eu.