Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Gluten-, lactose- en tarwevrije High Tea in de Broederkapel

Meimaand: Coeliakiemaand. Een mooie aanleiding voor de Broederkapel om goed nieuws te brengen voor iedereen met een gluten-, lactose en tarwe-allergie. Vanaf nu kun je bij de Broederkapel in Veghel onbezorgd genieten van een High Tea met lekkernijen zonder gluten, lactose en tarwe! Speciaal voor mensen met deze allergieën hebben zij namelijk een aangepast arrangement samengesteld met scones, muffins, taartjes, clotted cream en meer.

De Broederkapel legt haar gasten graag in de watten en doet er alles aan om haar gasten een betekenisvol genietmoment te bezorgen; samen genieten en proeven staan centraal. Een gluten-, lactose- of tarwe intolerantie is natuurlijk erg vervelend. Juist daarom vindt de Broederkapel het zo belangrijk om daar aandacht aan te besteden. Iedereen moet toch kunnen genieten van al die lekkernijen? Als een van de eerste High Tea locaties in Brabant bieden zij een complete gluten-, lactose- en tarwevrije High Tea aan. De eerste gasten hebben er al van kunnen genieten.

In de Broederkapel komen historie en de moderne tijd samen. Vroeger was het een plek waar monniken samen leefden, werkten en baden. Nu is het een unieke en sfeervolle High Tea locatie met een betoverende uitstraling. De ideale plek om samen te genieten van een High Tea, High Wine of (High) Lunch, met of zonder allergie.

Kijk voor meer informatie op www.broederkapel.nl