Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Helemaal happy van HEART op Ibiza

Een tijdje terug was ik op Ibiza ter ontspanning en vermaak om na een drukke tijd te genieten van het fijne leven samen met mijn vriend. In 'ruststand' spelen mijn voelsprieten altijd op. En als je dan op een plek komt waar het zo anders is dan anders … dan word ik daar ongelooflijk HAPPY van! YEAH!

Je voelt het direct aan de sfeer, je ziet het aan de mensen .. een dergelijke plek zoals HEART IBIZA kennen wij echt niet in Nederland.

Het is een combinatie van een restaurant, terras (met uitzicht over de boten), cocktailbar & nachtclub met daarbij art, circus & muziek, gevestigd in een hotel dat in de zomer van 2015 is geopend. Heart is een explosie van smaak, kleur en geluid, ontworpen om alle zenuwen in je lijf te raken. En daarmee is Heart een combinatie die je zelden ziet in de restaurantbusiness: smaak, ontwerp/kunst en entertainment.

HEART Ibiza is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen de Adrià broers en Cirque du Soleil. Ontstaan uit hun gemeenschappelijke passie voor gastronomie, kunst en muziek.

Bijna tien jaar lang deelden de oprichter van Cirque du Soleil, Guy Laliberté en de gebroeders Adrià hun creatieve ideeën met elkaar voor dit concept. De Adrià broertjes zijn twee wereldberoemde chefkoks en runnen meerdere culinaire concepten in Barcelona. Hun grootste succes was El Bulli: een Catalaans restaurant dat werd beschouwd als een van de beste restaurants ter wereld, met drie Michelin sterren. Heart Ibiza is dus veelbelovend!

En ja dat was het! HET is spannend, HET is bijzonder, HET is anders, HET is vernieuwend, HET is verrassend, HET is excentriek, HET is een BELEVING! Alle elementen kwamen samen in een bijzonder goede uitvoering in een ongekende ambiance. Onmogelijk om deze beleving te omschrijven: laat je verleiden door de foto's en het filmpje!