Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hoe onderneemt Hutten met altijd meer aandacht?

Hutten heeft zijn waarom-vraag beantwoord met het feit dat we de Beste, de Leukste en de Gelukkigste willen zijn. Niet de Beste waar mensen op hun tenen moeten lopen, geen wereldkampioen cateren en niet met 110 kilometer per uur door de bocht. Nee, de Beste vanuit een ontspannen situatie.

Wat doe je dan? Dan voeg je toe aan een beter, leuker, gezonder, comfortabeler, lekkerder en duurzamer leven. Voor onze gasten, onze samenwerkers en natuurlijk onze omgeving.

Het gaat niet om Hutten, maar om onze opdrachtgever. Wij willen toevoegen aan het werven en behouden van talenten voor jouw organisatie en wij dragen bij aan jouw doelstelling om meer omzet en betere resultaten te behalen. Omzet, omdat de motor nu eenmaal benzine nodig heeft. Betere resultaten mag je breder zien. Hutten moet toevoegen en onderscheidend zijn, omdat wij beter dan wie dan ook met je mee kunnen denken over de invulling van je toekomstige klanten en medewerkers. Hutten creëert een hospitalityteam op maat voor je, al dan niet samen met jouw eigen mensen. Het team ontzorgt je op het gebied van ontmoetingen. Daarnaast willen we de beste zijn op culinair gebied met onze verse, duurzame en gezonde producten van ons eigen duurzame huislabel De Guijt. De producten met een De Guijt label voldoen aan de kernwaarden: gezond bezig, zuinig op de wereld, diervriendelijk en huisgemaakt. We zijn er trots op dat we de eerste in de wereld zijn die dit realiseert. Gecombineerd met ons ‘life balance programma’ maken we de levensstijl van gasten en medewerkers gezonder, duurzamer en lekkerder. Hutten breidt zijn kenniscentrum voor voeding verder uit richting zorg. Zo geven we een antwoord op oncologische en ouderenvoeding en hebben we een antwoord op obesitas. Genoeg uitdagingen.

Gastvrijheidsarchitectuur helpt ons om jouw medewerker en gast maximaal te begrijpen, om in te spelen op veranderingen en toekomstige ontwikkelingen. Tweemaal geven en verstandig nemen is ons credo.

Dit artikel is afkomstig uit het boekje ‘Gastvrijheidsarchitectuur’ uitgegeven door Hutten. Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van het volledige boekje? Een hardcopy van het boekje is te bestellen via de website van Hutten.