Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Header Mettler 1800x600 hash8ae73e99d898e249

Huisje, boompje, FEESTJE

Het welkom heten van je collega’s op een nieuwe locatie én de verbouwing van de locatie in Tiel was genoeg reden voor een feestje! Voor METTLER TOLEDO (wereldleider op het gebied van wegen en precisie-instrumenten voor industrie, laboratoria en retail) organiseerden wij onlangs een housewarming party met als thema ‘Huisje, boompje, feestje’. 

"De reden dat wij voor Hutten als eventcateraar hebben gekozen, is dat zij de sfeer die wij wilden neerzetten het beste konden overbrengen richting onze gasten," aldus Denise Verkuijl (managementassistente METTLER TOLEDO). Tijdens het eerste gesprek tussen een van onze salesmanagers en de opdrachtgever, kwamen de eerste ideeën al naar boven. Het evenement ging plaatsvinden in de tuin van METTLER TOLEDO zelf, een verrassende locatie op een industrieterrein in Tiel. Het thema ‘Housewarming’ sloot hiermee perfect aan op de boodschap die de medewerkers van de vestiging in Tiel wilden overbrengen. Zo gaven medewerkers van verschillende afdelingen rondleidingen aan hun nieuwe collega’s en partners. Zelfs de Belgische collega’s droegen hun steentje bij; compleet in Belgisch voetbaltenue deelden zij Belgische bonbons uit onder het toekijkend oog van Manneken Pis."

Iedereen kon gaan en staan waar zij wilden
"Het thema werd tijdens het event overal in doorgevoerd. Het begon al bij de entree waar de verhuisdozen stonden opgestapeld. Eenmaal ‘binnen’, liep de styling feilloos in elkaar over. De tent, de foodtrucks, het terras, ieder hoekje werd optimaal benut en volledig aangekleed in het thema. Alles paste bij elkaar. Aan iedereen werd gedacht, er was veel diversiteit in eten en drinken en het ontbrak de gasten aan niets. Van non-alcoholische welkomstdrankjes tot aan Belgische biertjes en van Vlaamse friet tot aan gegrilde vis. Dit had een positieve invloed op de stemming en kwam de sfeer ten goede. De gasten kwamen hierdoor makkelijker in de mood. Hutten selecteerde in deze case eventpartner Marc van Laere producties (winnaar gouden giraffe 2017) als entertainment partner. Marc verzorgde het entertainment gedeelte en integreerde onder andere de Urban Dance openingsact van Avant Garde Collective. Voor het avondprogramma regelde hij de spetterende band The Rich and Famous. Het dak ging eraf!"

"Alles ging heel gemoedelijk en ongedwongen. Iedereen had de vrijheid om te gaan en staan waar zij wilden. Wie zin had om te dansen kon zijn dansmoves laten zien in de tent en wie zin had om nog lekker lang na te tafelen, kon zich onder het genot van een drankje op het knusse terras terugtrekken. Kortom, er was voor ieder wat wils. Voor jong en oud. En bijna iedereen is tot het einde gebleven," aldus Denise.

“We hebben nog nooit zoveel positieve reacties gehad als nu”.    

Korte lijnen en snel schakelen
Ondanks dat dit de eerste grote samenwerking met Hutten was, heeft Denise deze intensieve samenwerking als heel prettig ervaren, zowel vóór als tijdens het event. "Er waren hele korte lijnen en er werd snel geschakeld bij vragen of wijzigingen. We voelden elkaar echt goed aan. Hierdoor is het event gelopen zoals ik zelf had gehoopt." Dat compliment steken we graag in onze zakken!    

Benieuwd naar het resultaat
Bekijk hier de feestelijke aftermovie en geweldige foto’s van deze housewarming! Wil jij je event ook met Hutten organiseren op je eigen (bedrijfs)locatie of op een van onze eventlocaties? Kom gerust bij ons langs (bel of mail) en laat je inspireren!