Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten catert bij bijzondere mijlpaal van ‘Stadsbus van de Toekomst’

Hutten verzorgde onlangs de complete catering bij een wel héél bijzonder moment, namelijk de lancering van de Mercedes-Benz Future Bus, onderdeel van Daimler. De introductie van deze noviteit vond eind juli plaats in de Middenfabriek van evenemententerrein SugarCity in Halfweg. De presentatieruimte werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een futuristische locatie, geheel passend in de stijl van 'de stadsbus van de toekomst'.

De op- en afbouw van het tweedaagse event duurde in totaal tien dagen. Dagelijks schoof de crew tijdens de opbouwwerkzaamheden aan voor onze heerlijke lunches en diners. De Mercedes-Benz Future Bus is wereldwijd de eerste zelfrijdende stadsbus. Prachtig om vanuit Hutten hier aanwezig te mogen zijn en onderdeel uit te mogen maken van zo'n grootschalige en spectaculaire presentatie. Op de wereldpremière kwamen uiteindelijk zo'n 300 internationale gasten, journalisten en autodealers uit ruim dertig landen af, waarbij wij het totale aanbod van eten en drinken verzorgden. Een volledig conceptuele insteek, waarbij we vanuit de kernwaarden van Daimler zijn gestart en de doelstelling en locatie van het event centraal hebben gezet.

Daimler
Betrokkenheid bij de opdracht en de opdrachtgever is essentieel. Het is dan ook een fijne bevestiging als je na een dergelijke operatie complimenten ontvangt vanuit de opdrachtgever: Er zijn nog nooit zoveel foto's gemaakt van het culinaire aanbod door gasten tijdens een evenement van Daimler, vertelde de eventmanager me. Zij waren zeer tevreden over hoe wij gehoor hebben gegeven aan hun specifieke wensen en behoeften. Het koken op conceptueel niveau voor een internationaal gezelschap is altijd weer een grote uitdaging! Dan is des te fijner om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen en dat de koks en het cateringpersoneel een dikke pluim hebben gekregen van Daimler. Daar doen we het tenslotte allemaal voor! Onze samenwerkers hebben zich echt van hun beste kant laten zien. Bekijk vooral de foto's hieronder!

Wil jij graag weten wat Hutten Event Catering voor jou kan betekenen? Mail of bel me gerust: frits.kok@hutten.eu of 06-55406589.

Foto's: Daniel Maurer.